Brașov. Cornel: „Cred că este clar ce colega cu Orange ne face hotspot, că noi pe Vodafone… Abia deschidem un site sau mail, dacă vreți locație, orașul Brașov – Centrul Vechi, iară unde doar colega poate să facă un speed test (la noi nici nu se conectează) Coresi Business Park, in principal toată fosta platformă Tractorul…”

(Last Updated On: November 8, 2019)

Un client Vodafone se plânge de semnalul prost la internet mobil în Centrul Vechi. Care semnal este mai bun în Brașov, de la Vodafone, Orange, Telekom sau RCS-RDS?

Cornel Stefan: „Cred că este clar ce colega cu Orange ne face hotspot, că noi pe Vodafone… Abia deschidem un site sau mail, dacă vreți locație, orașul Brașov – Centrul Vechi, iară unde doar colega poate să facă un speed test (la noi nici nu se conectează) Coresi Business Park, in principal toată fosta platformă Tractorul…

Brașov. Cornel: „Cred că este clar ce colega cu Orange ne face hotspot, că noi pe Vodafone... Abia deschidem un site sau mail, dacă vreți locație, orașul Brașov - Centrul Vechi, iară unde doar colega poate să facă un speed test (la noi nici nu se conectează) Coresi Business Park, in principal toată fosta platformă Tractorul...” 1 Brașov. Cornel: „Cred că este clar ce colega cu Orange ne face hotspot, că noi pe Vodafone... Abia deschidem un site sau mail, dacă vreți locație, orașul Brașov - Centrul Vechi, iară unde doar colega poate să facă un speed test (la noi nici nu se conectează) Coresi Business Park, in principal toată fosta platformă Tractorul...” 2

In condițiile acestea nici nu puteți reprezenta competiție față de alți operatori. De ce plătesc preț întreg pe un serviciu ce nici măcar pe jumătate nu este livrat?

Dacă vreți teste mergeți oriunde in Brașov că nu se schimbă situația și acuma nu e doar telefonul meu, din Septembrie punem telefoanele la mijloc la test iar ceea ce e in poza e cazul fericit… Din Septembrie… ”

Vodafone Romania: Salut, Cornel,
Te rog sa ne trimiti, intr-un mesaj privat, numerele de telefon impactate, impreuna cu adresa exacta (strada si numar) unde intampini situatia descrisa.