Brașov. Focar de hepatită la Școala 12! Poliţiştii au început o anchetă

Last Updated on noiembrie 7, 2019 După ce mai mulţi elevi din aceeaşi clasă dintr-o şcoală din Braşov s-au îmbolnăvit şi au fost internaţi cu hepatită A, polițiștii brașoveni au început o anchetă.

În sala de clasă urmează să fie amenajată o secţie de votare, iar joi, în urma controlului efectuat de către Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Braşov, încăperea a fost dezinfectată, informează gandul.info.

Brașov. Focar de hepatită la Școala 12! Poliţiştii au început o anchetă 1

„Aşa spun ei, că au făcut dezinfecţia. Noi o să verificăm. Decamdată nu am luat măsuri, aşteptăm acte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Susanu, şeful CRPC Braşov.

Potrivit acestuia, sesizarea a venit de la mai mulţi părinţi, astfel că a început un control la Şcoala nr. 12 din Braşov. Sorin Susanu a spus că părinţii semnalau faptul că mai mulţi elevi din aceeaşi clasă sunt internaţi cu diagnosticul de hepatită A şi nu ştiau dacă să-şi mai trimită copiii la şcoală.

Previous Story

Foto Brașov. Spitalul Județean modernizat. Adrian Veștea: „Au fost finalizate lucrările de reabilitare la patru din cele cinci ale spitalului județean. De asemenea, mă bucur că se lucrează şi la staţionarele Astra şi Tractorul, astfel încât…”

Next Story

Brașov. Cornel: „Cred că este clar ce colega cu Orange ne face hotspot, că noi pe Vodafone… Abia deschidem un site sau mail, dacă vreți locație, orașul Brașov – Centrul Vechi, iară unde doar colega poate să facă un speed test (la noi nici nu se conectează) Coresi Business Park, in principal toată fosta platformă Tractorul…”