Prezența la vot Brașov, ora 9. Alegeri prezidențiale primul tur

Last Updated on noiembrie 10, 2019 Prezența la vot în județul Brașov  la ora 9 a fost de  3,68%, au votat 19,000 de brașoveni. În municipiul Brașov au votat 9,649 de persoane, 4%. La nivel național prezența la vot este de 3,51%

Premierul Ludovic Orban a declarat  duminică dimineață că a votat pentru o Românie respectată, în care fiecare cetăţean o are o sansă de a reuşi în viaţă, anunță Digi 24.

Prezența la vot Brașov, ora 9. Alegeri prezidențiale primul tur 1

Ludovic Orban a spus că dreptul de a vota e unul fundamnetal, pentru că funcţia de preşedinte e cea mai importantă în stat: “Preşedintele e cel care dă direcţia, care are cu adevărat puterea de a reprezenta România în lume, de a corecta eventualele eori ale altor instituţii ale statului, cel care dă tonul”.

El a explicat şi de ce a ales să voteze de la primele ore ale dimineţii: “Cine se scoală de dimineaţă departe ajunge”.

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Am incercat, din toata lista sa cumpar doar produse romanesti. Sincer sa va spun la zahar…..am pierdut pariul. Am cautat ce stiam eu, Cristal, Margaritar. E singura forma de Cristal pe care am gasit-o. Zaharul de Bod ala cu eticheta rosie….vise. Stiti vreunul de unde se cumpara …”

Next Story

Brașov. Rezultate ora 10. Peste media națională! Câți au votat la Brașov