Brașov. Poluare masivă la Coresi, aproape în fiecare noapte. George Boroda: Poluarea în Brașov NU este produsă de autovehiculele personale , ci de câțiva agenți economici care la adăpostul întunericului arunca tone de pulberi cancerigene în atmosferă. Degeaba cheltuim bani publici ca sa luam autobuze nepoluante , degeaba ne schimbam mașinile ca sa cumpărăm masini nepoluante, e deajuns sa …”

Last Updated on noiembrie 19, 2019 Mulți brașoveni au dat zeci de mii de euro pe apartamente în Coresi și s-au mutat într-una din cele mai poluate zone ale orașului. Aproape în fiecare noapte indicatorii de poluare sunt pe roșu în zona Coresi. Cine poluează acolo?

George Boroda: „Studiez de mai bine de un an “fenomenul” poluării cu pulberi in suspensie din Brașov. Poluarea în Brașov NU este produsă de autovehiculele personale , ci de câțiva agenți economici care la adăpostul întunericului arunca tone de pulberi cancerigene în atmosferă.

Brașov. Poluare masivă la Coresi, aproape în fiecare noapte. George Boroda: Poluarea în Brașov NU este produsă de autovehiculele personale , ci de câțiva agenți economici care la adăpostul întunericului arunca tone de pulberi cancerigene în atmosferă. Degeaba cheltuim bani publici ca sa luam autobuze nepoluante , degeaba ne schimbam mașinile ca sa cumpărăm masini nepoluante, e deajuns sa ...” 1

GNM e un organ de control atrofiat iar cele 4 sute de mii de oameni din metropolitanul Brașovului sufera și inhalează aceste pulberi nocive. Moartea vine prin coșul de fum al câtorva agenți economici care se bucură de niște profit.

Acel profit nu acoperă cheltuielile cu tratamentul oamenilor care se îmbolnăvesc din această cauză! Degeaba cheltuim bani publici ca sa luam autobuze nepoluante , degeaba ne schimbam mașinile ca sa cumpărăm masini nepoluante, e deajuns sa pornească o stație de asfalt din oraș sau vreun “dezvoltator” sa-si dea foc la gunoaie că aerul in oraș devine compromis pentru câteva zile iar sănătatea oamenilor devine compromisă pe toată viața!”

Previous Story

Brașov. Adrian Scriminţ: „ Singura mașină în trafic era a mea, și un singur pieton care mi-a tăiat calea pe trecerea din zona Rom Telecom-ului. Reflexul de a avea ani întregi „Baby on the board” m-a făcut să fiu mai conștient în trafic, să încetinesc din timp totuși. Culmea, pe lângă mine a trecut razant cel mai principal pieton al orașului, primarul George Scripcaru. I-am făcut cu mâna …”

Next Story

Jumbo Brașov a anunțat data deschiderii magazinului de la Macro Mall, lângă Selgros