Brașov. Adrian Scriminţ: „ Singura mașină în trafic era a mea, și un singur pieton care mi-a tăiat calea pe trecerea din zona Rom Telecom-ului. Reflexul de a avea ani întregi „Baby on the board” m-a făcut să fiu mai conștient în trafic, să încetinesc din timp totuși. Culmea, pe lângă mine a trecut razant cel mai principal pieton al orașului, primarul George Scripcaru. I-am făcut cu mâna …”

Last Updated on noiembrie 19, 2019 Primarul George Scripcaru a fost „salvat” de un șofer după ce i-ar fi tăiat calea pe o trecere de pietoni din zona Rom Telecom.

Adrian Scriminţ: „ÎNTÂMPLARE!!! Ieri, pe la ora 14,56 conduceam grăbit către Liceul de Muzică unde îmi învață fiica. Eram în întârziere. Singura mașină în trafic era a mea, și un singur pieton care mi-a tăiat calea pe trecerea din zona Rom Telecom-ului.

Brașov. Adrian Scriminţ: „ Singura mașină în trafic era a mea, și un singur pieton care mi-a tăiat calea pe trecerea din zona Rom Telecom-ului. Reflexul de a avea ani întregi „Baby on the board” m-a făcut să fiu mai conștient în trafic, să încetinesc din timp totuși. Culmea, pe lângă mine a trecut razant cel mai principal pieton al orașului, primarul George Scripcaru. I-am făcut cu mâna ...” 1

Aveam tendința aia, dacă să opresc, sau să trec mai departe, că nu era pe banda mea încă. Reflexul de a avea ani întregi „Baby on the board” m-a făcut să fiu mai conștient în trafic, să încetinesc din timp totuși.

Culmea, pe lângă mine a trecut razant cel mai principal pieton al orașului, primarul George Scripcaru. I-am făcut cu mâna, nu m-a văzut. De claxonat atât de de aproape nu se cuvenea.

Mă bucur că a traversat în condiții depline de siguranță. Să știți că chiar dacă nu opream la timp tot reușeam manevra, pentru că mi-am schimbat cele patru discuri și plăcuțele de frână la mașină, așa că… ”

Previous Story

Foto Brașov. Alex: „Îți ajunge gunoiul la șold. Oare ce trebuie sa se întâmple că să avem și noi ghene normale in Brașov? Doar 4 containere, toate pline până la refuz, de fapt toată ghena e plină până la 1m. E ireal!”

Next Story

Brașov. Poluare masivă la Coresi, aproape în fiecare noapte. George Boroda: Poluarea în Brașov NU este produsă de autovehiculele personale , ci de câțiva agenți economici care la adăpostul întunericului arunca tone de pulberi cancerigene în atmosferă. Degeaba cheltuim bani publici ca sa luam autobuze nepoluante , degeaba ne schimbam mașinile ca sa cumpărăm masini nepoluante, e deajuns sa …”