Jumbo Brașov a anunțat data deschiderii magazinului de la Macro Mall, lângă Selgros

Last Updated on noiembrie 19, 2019 Interes mare pentru magazinul Jumbo din Brașov, mai ales că vin sărbătorile de iarnă.

Jumbo Brașov a anunțat pe Facebook că va deschide magazinul pe 22 noiembrie, în locul fostului Macro Mall, de lângă Selgros

Jumbo Brașov a anunțat data deschiderii magazinului de la Macro Mall, lângă Selgros 1
(foto profit.ro)

Hipermarketul de jucării Jumbo, care a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani, a cumpărat în vara anului trecut primul mall al Brașovului – Macro Mall – pentru patru milioane de euro. Inițial, compania Ktenix Enterprises anunțase că scoate la vânzare clădirea cu șase milioane de euro, anunță bizbrasov.ro.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Poluare masivă la Coresi, aproape în fiecare noapte. George Boroda: Poluarea în Brașov NU este produsă de autovehiculele personale , ci de câțiva agenți economici care la adăpostul întunericului arunca tone de pulberi cancerigene în atmosferă. Degeaba cheltuim bani publici ca sa luam autobuze nepoluante , degeaba ne schimbam mașinile ca sa cumpărăm masini nepoluante, e deajuns sa …”

Next Story

Brașov. Reacție. George Scripcaru despre cele 3 jucătoare de la Corona care ar fi folosit o procedură interzisă.  „Această clinică are medici cu licențe pentru a aplica tratamentul în discuție. Oricum, sunt alții care…”