Brașov. Diana Botescu: „Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru … să îndreptăm o nedreptate. Povestea pe scurt e următoarea. am fost martora unui incident rutier pe str. Lungă la nr. 62, înainte de intrarea pe Str. de Mijloc pe direcția de mers spre Bartolomeu. Eram in trafic pe banda a doua (de lângă axul drumului) oprită în coloană în …”

Last Updated on noiembrie 6, 2019 O brașoveancă cere ajutorul pentru rezolvarea unei probleme mai încurcate.

Diana Botescu: „Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru și al prietenilor voștri și eventual al prietenilor lor ….. să îndreptăm o nedreptate. Povestea pe scurt e următoarea.

Azi am fost martora unui incident rutier pe str. Lungă la nr. 62, înainte de intrarea pe Str. de Mijloc pe direcția de mers spre Bartolomeu. Eram in trafic pe banda a doua (de lângă axul drumului) oprită în coloană în jurul orei 8, căci acolo se fac blocaje zilnic. Conduceam Mazda 3 roșie pe care unii dintre voi o știți. Pe ambele benzi erau mașini oprite în coloană și toți înaintam foarte încet (viteza 1).

Cu vreo 30 de m înainte de trecerea de pietoni de la intrarea în Str. de Mijloc pe dreapta, pe trotuar, era parcată o Mazda roșie al cărei șofer, un bărbat, a dat cu spatele să forțeze intrarea în coloana de mașini. Făcând această manevră a atins un BMW negru care aștepta în coloană. Doamna care conducea BMW-ul nu a coborât să vadă ce daune s-au produs sau dacă s-au produs și nici să ia numărul respectivului autoturism ci s-a mișcat mai departe cu coloana și și-a văzut de drum pe Str. de Mijloc. După intersecția cu Str. Bisericii Române am depășit-o pe această doamnă, care, apucase să vadă în oglindă Mazda roșie care a coborât cu spatele de pe trotuar. Văzându-mă că o depășesc, mi-a luat numărul și s-a dus la biroul de tamponări și a declarat că am lovit-o. Așa că am primit telefon de la biroul de tamponări să mă prezint. Polițista de acolo mi-a și comunicat numărul de telefon al soțului doamnei (care nu era cu dumneaei în mașină) pentru a ne putea da întâlnire la biroul de tamponări.

Brașov. Diana Botescu: „Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru ... să îndreptăm o nedreptate. Povestea pe scurt e următoarea. am fost martora unui incident rutier pe str. Lungă la nr. 62, înainte de intrarea pe Str. de Mijloc pe direcția de mers spre Bartolomeu. Eram in trafic pe banda a doua (de lângă axul drumului) oprită în coloană în ...” 1 Brașov. Diana Botescu: „Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru ... să îndreptăm o nedreptate. Povestea pe scurt e următoarea. am fost martora unui incident rutier pe str. Lungă la nr. 62, înainte de intrarea pe Str. de Mijloc pe direcția de mers spre Bartolomeu. Eram in trafic pe banda a doua (de lângă axul drumului) oprită în coloană în ...” 2 Brașov. Diana Botescu: „Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru ... să îndreptăm o nedreptate. Povestea pe scurt e următoarea. am fost martora unui incident rutier pe str. Lungă la nr. 62, înainte de intrarea pe Str. de Mijloc pe direcția de mers spre Bartolomeu. Eram in trafic pe banda a doua (de lângă axul drumului) oprită în coloană în ...” 3

L-am contactat pe DOMN, i-am povestit tot ce am văzut, după care omul a început să mă amenințe că el el voia să îmi facă un bine, că încheiem o amiabilă, să nu ajungem la tribunal, că are filmare, că știe că am biroul acolo în curte și că, dacă nu recunosc, mă dă în judecată etc.

Eu îl rog să-i comunice soției că doresc să ne întâlnim la Biroul tamponări și reușesc să aflu printre sudălmi că doamna tocmai se îndreaptă într-acolo.

Eu, de bună-credință și încercând să ajut la lămurirea lucrurilor, dar și naivă tare, mă duc la biroul de tamponări să povestesc polițiștilor de serviciu tot ce am văzut (de fapt îi povestisem polițistei și la telefon totul, inclusiv unde văzusem eu că au intrat în contact cele două mașini). Îi invit pe polițiști să măsoare toate zgârieturile de pe Mazda căci sunt destule pe toate părțile și ne punem pe vorbit.

Inițial, polițista nu găsește o zgârietură la aceeași înălțime cu cea de pe mașina lor și nici tocmai într-o poziție pe spoilerul spate care să se potrivească cu povestea. Posesorii de BMW, văzând că nu vreau să-mi asum vina altuia și să închei amiabilă (deși avem CASCO și unii și alții) se răstesc la mine și mă numesc „mahalagioacă”, insistă că, dacă am mașina zgâriată, e clar ce fel de șofer sunt. Eu încerc să le spun că de când am permisul, din 1993, nu am fost implicată decât într-un singur accident, și nici acela din vina mea. O întreb pe doamnă de ce nu a oprit când a fost lovită și nu a luat numărul celui care ieșea din parcare și ea îmi spune că nu a simțit atunci lovitura…… Deci o fi simțit-o pe drum mai târziu! (E posibil zgârietura aceea s-o fi avut dinainte de a se fi produs scena de azi și să fi profitat de situație, căci nu văd altfel de ce nu ar fi coborât din mașină). În final polițista reușește să găsească o zgârietură la aceeași înălțime cu cea de pe mașina lor (veți vedea în fotografie zgârietura de pe BMW) și decide să încheie procesul verbal în care eu sunt vinovată și constată că am făcut și am dres. Evident că observația mea la PV a fost că nimic din ce s-a consemnat nu este corect.
Am scris și eu propria-mi declarație, am făcut schema, am primit amendă … iar ACUM TREBUIE SĂ ÎNCEP MUNCA DE DETECTIV!!!

În spatele meu în trafic era un SUV negru (nu am observat marca, dar l-am văzut oprind lângă Mazda roșie) al cărui șofer a oprit să discute cu șofer din Mazda, probabil nemulțumit și el de felul în care acela dădea cu spatele. El este martorul meu cheie. Au mai fost mulți alții în coloană care or fi observat Mazda respectivă. VĂ ROG POSTAȚI ȘI RUGAȚI-VĂ PRIETENII SĂ POSTEZE, căci poate astfel găsim pe cineva care a observat Mazda aceea și pe șoferul vinovat și poate i-a și reținut numărul. Și dacă nu i l-a reținut, este un martor care îmi poate confirma povestea.

Sau poate știe cineva dacă sunt camere de supraveghere în zonă ca să putem face rost de imagini să pot demonstra că spun adevărul, căci intenționez să îmi caut dreptatea în justiție. Povestea doamnei care a făcut plângerea este oricum cusută cu ață albă. Ea a declarat polițistei în fața mea că nu a văzut numărul Mazdei când s-a produs incidentul, ci că mi-a luat numărul când am depășit-o pe Str. de Mijloc. Nu a văzut nici dacă șoferul era bărbat sau femeie, dar mă arăta pe mine cu degetul, că eu i-am lovit mașina.
Veți găsi mai jos fotografiile vehiculului avariat în toată povestea asta.
Vă mulțumesc tuturor pentru distribuire. Poate reușim să îi dăm de capăt tărășeniei ăsteia tipic românești….”

Previous Story

Brașov. Junii Dorobanti vă invită la Îngroparea Vătafului. Tot evenimentul este presărat cu glumele specifice Șcheiului

Next Story

Brașov. Brad de 31 de metri în Piața Sfatului, adus în această seară. 700.000 de beculețe vor lumina străzile din centrul orașului și bradul de Crăciun din Piața Sfatului