Un șofer din Brașov a adormit la volan. 5 răniți pe DN 11

Last Updated on octombrie 16, 2019 Un șofer din Brașov a adormit la volan și a produs un accident luni pe DN 11 Bacău – Oneşti, în zona localităţii Sănduleni, judeţul Bacău. 5 persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Bacău șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit un podeț și apoi mașina s-a răsturnat.

Un șofer din Brașov a adormit la volan. 5 răniți pe DN 11 1
(Foto Laslău Marko)

„Un conducător auto de 60 de ani, din județul Brașov, care circula pe DN 11, din direcția Bacău, către Onești, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a izbit de un podeț și s-a răsturnat. Din impact au rezultat cinci victime, respectiv conducătorul auto și patru pasageri din autoturism”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău, informează stiripesurse.ro.

Potrivit acesteia, din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii șoferului, care ar fi adormit la volan.

Previous Story

Vă așteptăm la Brașov! Revelion cu Smiley și Madinga, 1 Decembrie concertul Dacika Symphonic, în seara de Moş Nicolae spectacol pentru copii

Next Story

Vlad: „Brașov a ajuns să fie unul dintre cele mai aglomerate orașe din țară. Un sector 7 al Bucureștiului. Poate că atunci când vom realiza că noi suntem traficul se va schimba ceva. Când vom realiza că mai multe benzi înseamnă …”