Vă așteptăm la Brașov! Revelion cu Smiley și Madinga, 1 Decembrie concertul Dacika Symphonic, în seara de Moş Nicolae spectacol pentru copii

Last Updated on octombrie 16, 2019 Primăria Brașov se pregătește pentru Sărbătorile de Iarnă. Luminile din Piața Sfatului se vor aprinde pe 1 Decembrie iar de Revelion este așteptat Smiley.

1 Decembrie
În Piaţa Sfatului, la ora 17.30 se va aprinde iluminatul festiv din oraş. Atunci, pe scenă va urca Corul Unison, dar şi artiştii Filarmonicii şi ai Operei Braşov. De asemenea, va fi prezentă şi formaţia Dacika, cu concertul Dacika Symphonic. În aceeaşi seară va fi un foc de artificii, care se va corela cu retragerea cu torţe a vânătorilor de munte, anunță bzb.ro.

Vă așteptăm la Brașov! Revelion cu Smiley și Madinga, 1 Decembrie concertul Dacika Symphonic, în seara de Moş Nicolae spectacol pentru copii 1

Spectacol în seara de Moş Nicolae
În 5 decembrie, între orele 16.00 şi 18.00, tot în Piaţa Sfatului, este programat un spectacol pentru copii, iar firma care va câştiga licitaţia va trebui să „integreze Teatrul Arlechino din Braşov în conceptul evenimentului cu o piesă de teatru pentru copii”. De asemenea, este programat un spectacol al Teatrului pentru copii şi Tineret „Colibri” din Craiova (cu un spectacol de marionete mari), dar şi spectacolul pentru copii „Planeta Veselă”.

Colinde în 21 decembrie
În 21 decembrie, între orele 17.30 şi 19.30, în Piaţa Sfatului, va fi un concert de colinde. „Vor concerta obligatoriu minim patru formaţii/grupuri vocale/coruri, care vor asigura concertul de colinde româneşti din Maramureş, Muntenia, Moldova şi din zona Braşovului”, se arată în caietul de sarcini aferent licitaţiei.

Revelion de 2 ore în Piaţa Sfatului
Ca în fiecare an, în noaptea de Revelion, braşovenii sunt aşteptaţi la o petrecere în aer liber în Piaţa Sfatului, care se va desfăşura între orele 22.30 şi 00.30. Dacă în anii trecuţi, în caietul de sarcini aferent licitaţiei pentru organizarea evenimentului „Braşov – oraş din poveste” se menţiona că firma care obţine contractul trebuie să aducă o trupă renumită sau un artist consacrat, de data aceasta sunt amintite numele.

Astfel în caietul de sarcini se arată că „prestatorul trebuie să asigure următoarele elemente: prezenţa artiştilor Mandinga (40 min), Smiley (40 min) şi minirecital de muzică populară (între orele 22.45 şi 23.15)”.

Previous Story

Brașov. Marian Godina, despre incidentul Oneliei Pescaru cu polițista de la Rutieră: „ Azi dimineață am sunat-o pe colegă. Nu o cunoșteam. Am sunat-o din mașină, de pe drum, astfel că și soția mea a auzit discuția. Dacă la inceput era cât de cât coerentă, pe parcurs ce povestea a inceput să plângă spunând că n-a dormit toată noaptea. I-am zis să …”

Next Story

Un șofer din Brașov a adormit la volan. 5 răniți pe DN 11