Vlad: „Brașov a ajuns să fie unul dintre cele mai aglomerate orașe din țară. Un sector 7 al Bucureștiului. Poate că atunci când vom realiza că noi suntem traficul se va schimba ceva. Când vom realiza că mai multe benzi înseamnă …”

Last Updated on octombrie 16, 2019 Brașovul a făcut destul de repede saltul de la un oraș verde la unul poluat masiv. O mare vină o au și brașovenii care nu concep viața fără mașină.

Vlad Mihai Rotila: „Brașov a ajuns să fie unul dintre cele mai aglomerate orașe din țară. Un sector 7 al Bucureștiului. Poate că atunci când vom realiza că noi suntem traficul se va schimba ceva. Când vom realiza că mai multe benzi înseamnă și mai multe automobile, poate se va schimba ceva. Până atunci, nimeni, nimic”.

Zilele trecute. Radu Hossu: „La Teatru Dramatic. Circulația este absolut blocată. Niciun polițist să gestioneze situația”.

Vlad: „Brașov a ajuns să fie unul dintre cele mai aglomerate orașe din țară. Un sector 7 al Bucureștiului. Poate că atunci când vom realiza că noi suntem traficul se va schimba ceva. Când vom realiza că mai multe benzi înseamnă ...” 1

Raul Costescu: Sa vezi ce amuzant va fi cind se va deschide molu de la hidro !

Maxmilian Radu Munteanu: Oare când o să se gândească brașoveanul mândru să lase mașina acasă și să-și planifice mai bine deplasările prin oraș? Când o să i se lățească o șosea prin fața buzii?
Altfel, știi ce mișto navigam pe biță printre mașinile ălea? Deliciu!

Previous Story

Un șofer din Brașov a adormit la volan. 5 răniți pe DN 11

Next Story

Brașov. Gabriela, în autobuzele RATBV: „Am un handicap locomotor …lumea se îmbulzește, sunt împinsă in diverse părți, pentru ca ma mișc prea încet cred ei, si musai sa urce acele persoane in autobuz pentru a mai prinde un loc, ma dau la o parte de teama sa nu fiu lovita. Într-un final urc si eu, desigur niciun loc liber, toți stau cu ochii in telefoane, deși credeți-ma e greu de …”