Revelion Deasupra Brasovului. Belvedere Events Center: „Sărbătorim anul 2020 împreună la Belvedere Events ! Anul acesta nu alegem televizorul, ci vrem să trăim bucuria de a întra în noul an, sus, deasupra Brașovului!”

Last Updated on octombrie 20, 2019 Belvedere Events Center te invită să petreci Revelionul 2020 Deasupra Brasovului. 

Belvedere Events Center: „Sărbătorim anul 2020 împreună la Belvedere Events ! Anul acesta nu alegem televizorul, ci vrem să trăim bucuria de a întra în noul an, sus, deasupra Brașovului!

Revelion Deasupra Brasovului. Belvedere Events Center: „Sărbătorim anul 2020 împreună la Belvedere Events ! Anul acesta nu alegem televizorul, ci vrem să trăim bucuria de a întra în noul an, sus, deasupra Brașovului!” 1

Pe lângă mâncare și de-ale șampaniei, am ales să ne bucure trupa Tibi Scobiola Band care va cânta live ! Prețul de persoană este 690 lei, iar dacă vrei să închinăm un pahar pentru noul an ce vine cu surprize și bucurii, sună și rezervă o masă la 0268.415. 575 sau 0735.404.169! Te așteptăm și nu-ți uita prietenii! (Mai multi artiști în curând)”

Potrivit bzb.ro., în Piața Sfatului, Primăria dorește să-i aducă pe Mandinga (40 min), Smiley (40 min) şi să organizeze un minirecital de muzică populară (între orele 22.45 şi 23.15)”.

Previous Story

Brașov. Lehel Vajda: „Un pilot participant la Tess Rally a depășit troleibuzul RATBV SA cu numărul 8 pe dreapta, urcând cu viteza pe trotuar, fiind la un pas de tragedie si sa accidenteze copii si părinți ce se plimbau pe trotuar. Erau multe persoane pe trotuar. Troleibuzul era in miscare, cu pasageri…”

Next Story

Video Brașov. Imagini cu ursul care a atacat doi copii și un adult în Victoria. Aleargă fără probleme pe străzile orașului