Video Brașov. Imagini cu ursul care a atacat doi copii și un adult în Victoria. Aleargă fără probleme pe străzile orașului

Last Updated on octombrie 20, 2019 Un băiețel, o fetiți și un adult au fost atacați duminică de un urs în orașul Victoria, județul Brașov.

Atât fetița, cât și băiețelul au fost duși de urgență la centrul medical de permanență din Victoria și urmează să fie transportați la spitalul din Făgăraș. Localnicii au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert despre prezența ursului în zonă. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care cei doi copii și bărbatul au fost atacați de urs, anunță Libertatea.
Video Brașov. Imagini cu ursul care a atacat doi copii și un adult în Victoria. Aleargă fără probleme pe străzile orașului 1

Fetița de patru ani se afla împreună cu mama ei în momentul în care a fost rănită. De asemenea, în aceeași zonă, un bărbat a fost rănit de urs. Echipajul a fost solicitat pentru îngrijiri medicale, potrivit Digi 24. „Fetița în vârstă de 4 ani prezintă escoriații la nivelul feței, iar un bărbat în vârstă de 65 de ani prezintă escoriații la nivelul antebrațului. Ambele persoane sunt conștiente”, spun reprezentanții ISU Brașov.

Vezi aici Video postat de Monitorul de Fagaras pe Youtube.com

Revenim cu detalii!

Previous Story

Revelion Deasupra Brasovului. Belvedere Events Center: „Sărbătorim anul 2020 împreună la Belvedere Events ! Anul acesta nu alegem televizorul, ci vrem să trăim bucuria de a întra în noul an, sus, deasupra Brașovului!”

Next Story

(Foto) George Scripcaru, PNL Brașov, vedeți cât de mulți brașoveni au mers astăzi pe Tâmpa unde vreți să tăiați 8,000 de copaci? Chiar credeți că veți câștiga împotriva lor?