Brașov. Lehel Vajda: „Un pilot participant la Tess Rally a depășit troleibuzul RATBV SA cu numărul 8 pe dreapta, urcând cu viteza pe trotuar, fiind la un pas de tragedie si sa accidenteze copii si părinți ce se plimbau pe trotuar. Erau multe persoane pe trotuar. Troleibuzul era in miscare, cu pasageri…”

Last Updated on octombrie 20, 2019 Șoferilor de raliu le plac Brașovul. Atât de mult încât unii confundă străzile din oraș cu locul de desfășurare al competițiilor. Un șofer de la Raliul Brașovului, Tess Rally, este acuzat că a intrat cu mașina pe trotuar punând în pericol viața mai multor persoane.

‎Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Lehel Vajda a scris‎: „Sâmbătă in jur de ora 16:45, un pilot participant la Tess Rally a depășit troleibuzul RATBV SA cu numărul 8 pe dreapta, urcând cu viteza pe trotuar, fiind la un pas de tragedie si sa accidenteze copii si părinți ce se plimbau pe trotuar.
Brașov. Lehel Vajda: „Un pilot participant la Tess Rally a depășit troleibuzul RATBV SA cu numărul 8 pe dreapta, urcând cu viteza pe trotuar, fiind la un pas de tragedie si sa accidenteze copii si părinți ce se plimbau pe trotuar. Erau multe persoane pe trotuar. Troleibuzul era in miscare, cu pasageri...” 1

Este un eveniment extrem de grav, si rugam soferul de pe cursa respectiva (troleibuz rosu articulat), probabil cel care a plecat la ora 16:45 de la Rulmentul, sa fie contactat pentru a putea confirma cele observate mai sus. De asemenea, daca cei de la IdealBebe.ro sau MEGA IMAGE Urban au camera de supraveghere, rugam sa verifice imaginile.

Incidentul s-a petrecut intre stațiile Nicola Labis si Coresi, in direcția de mers dinspre Rulmentul către Saturn.
In poza se observa urmele lăsate pe trotuar

Erau multe persoane pe trotuar. Troleibuzul era in miscare, cu pasageri. Dar degeaba martori, daca nu exista o filmare. Zilnic umbla copii cu trotinete biciclete pe trotuarul ala. Este inadmisibil ce a facut soferul ala. Marele meu regret este ca nu am reusit sa iau numarul masinii – pe fata neavand suportul standard. Sper totusi ca de la camerele de la benzinarie sa se fi prins momentul.”.

Ana Anna: Am fost la cateva secunde de impact..eram pe trotuar impreuna cu copilul si cu sotul. Am sunat la politie iar ei ne-au trimis sa facem luni reclamatie la inspectorat pt ca nu suntem accidentati..Deci muriti fratilor ca doar atunci poate o sa se faca ceva. Nici eu nu am vazut indicatorul masinii..am intrat in panica..ma gandeam doar la ce s-ar fi putut intampla daca imi era lovit copilul de numai un anisor. Am fost si la zona de garaje de la Coresi dar nu am recunoscut masina ..Am fost si la Rompetrol dar o doamna de acolo mi-a sps ca se vede doar o portiune mica din strada ..desi nu sunt sigura ca s-a uitat bine pe camere.

Rares Andrei: Vineri seara mergeau ca nebunii prin trafic pe Zaharia Stancu. Nu mi s-a parut ok deloc, dar ca iubitor al sportului cu motor am zis sa nu fiu eu hater. Situatia descrisa de dumneavoastra e inacceptabila, am impresia ca orasul a devenit un sat fara caini. Raliurile se organizeaza intr-un mediu controlat fara trafic.

Previous Story

Foto Brașov. Acești copaci de pe Tâmpa vor fi tăiați de Primărie. „Sunt Victor Cristescu, fotograf din Braşov. Vă invit la o plimbare pe Tâmpa, în locurile unde vor avea loc defrişările necesare construcţiei drumului forestier Goriţa. Pe parcursul ieşirii voi …”

Next Story

Revelion Deasupra Brasovului. Belvedere Events Center: „Sărbătorim anul 2020 împreună la Belvedere Events ! Anul acesta nu alegem televizorul, ci vrem să trăim bucuria de a întra în noul an, sus, deasupra Brașovului!”