Foto Brașov. Brașovenii ca sardinele.  Sandra: „Așa arată autobuzul 28 dimineața, mereu foarte aglomerat. De ce nu se pun autobuze duble măcar la orele dimineții? Sunt 2 cartiere: Avangarden și Bartolomeu care au nevoie de acest autobuz pentru a ajunge în centru…”

Last Updated on octombrie 4, 2019 Autobuze noi degeaba. RATBV nu reușește să optimizeze traseele din oraș iar brașovenii sunt transportați sub formă de sardine.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Sandra Cojanu a scris: „Așa arată autobuzul 28 dimineața, mereu foarte aglomerat. De ce nu se pun autobuze duble măcar la orele dimineții? Sunt 2 cartiere: Avangarden și Bartolomeu care au nevoie de acest autobuz pentru a ajunge în centru.
Foto Brașov. Brașovenii ca sardinele.  Sandra: „Așa arată autobuzul 28 dimineața, mereu foarte aglomerat. De ce nu se pun autobuze duble măcar la orele dimineții? Sunt 2 cartiere: Avangarden și Bartolomeu care au nevoie de acest autobuz pentru a ajunge în centru...” 1

Eu urc din stația Molnar Janos și deja autobuzul este foarte plin, iar de la stația Avangarden abia reușesc sa urce 2-3 persoane! În aceasta dimineața autobuzul a făcut 35 de minute pana în centru. Ar trebui, sa fie puse autobuze duble la autobuzele care au stația Livada Poștei. Problema aglomerației pe linia 28 este de câțiva ani!

Poate într-o zi, RAT BV o sa schimbe ceva, spre binele oamenilor, iar șoferii sa le spună ceea ce se întâmplă!”

Adi Adrian: „Din nou dragi calatori pe linia 32, autobuzul plin si mirosuri de neimaginat”.
Foto Brașov. Brașovenii ca sardinele.  Sandra: „Așa arată autobuzul 28 dimineața, mereu foarte aglomerat. De ce nu se pun autobuze duble măcar la orele dimineții? Sunt 2 cartiere: Avangarden și Bartolomeu care au nevoie de acest autobuz pentru a ajunge în centru...” 2

Foto Brașov. Brașovenii ca sardinele.  Sandra: „Așa arată autobuzul 28 dimineața, mereu foarte aglomerat. De ce nu se pun autobuze duble măcar la orele dimineții? Sunt 2 cartiere: Avangarden și Bartolomeu care au nevoie de acest autobuz pentru a ajunge în centru...” 3

Claudia Elena Bătrîneanu : „RUȘINE ! Uita-ți cum se circulă dimineața pe linia 16 ? După multe reclamații,s-a promis că se i-au măsuri și suplimenteza autobuzele ! Copii nici măcar nu mai au loc să intre în autobuz!!!!!

Stau ca sardinele,ba chiar mai rau !!! RUSINE !!!!”

Lia Grădinar: „Eu am fost aproape saltata de un “domn” controlor ca nu am reusit sa ma strecor prin marea de oameni sa ajung sa compostez (nu am circulat niciodata fara bilet)

cu toate ca am incercat sa ajung, dar in ziua de azi nu mai merge cu “pardon, va rog, ma scuzati sau imi dati voie”, fiind cu biletul in mana, apoi dupa ce mi au fost luati banutii, abia la cererea mea mi a fost eliberat biletul/chitanta contraventionala….

ca sa nu mai zic de modul in care am fost abordata si tonul pe care mi s-a vorbit, iar la casierie, daca le rogi pe doamne sa te ajute cu o informatie sau sa raportezi un abuz, se fac ca nu te inteleg, nu stiu romana… iar numarul de telefon pus la dispozitie e pus de fenta… circ ieftin”.

Previous Story

Turcii iar „laudă” Aeroportul Braşov. Turkish Airlines invitată să deschidă linii regulate între viitorul aeroport braşovean şi unele din Turcia

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 5 răniți! Ciocnire violentă în Bartolomeu. Ce spune Poliția