(Foto) Accident Brașov. 5 răniți! Ciocnire violentă în Bartolomeu. Ce spune Poliția

(Last Updated On: October 4, 2019)

Două autoturisme s-au ciocnit violent vineri dimineața pe Calea Făgărașului. 5 persoane au fost transportate de urgență la spital.

“Pe Calea Făgărașului din mun. Brașov a avut loc o coliziune între 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 5 victime care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
(Foto) Accident Brașov. 5 răniți! Ciocnire violentă în Bartolomeu. Ce spune Poliția 1

(Foto) Accident Brașov. 5 răniți! Ciocnire violentă în Bartolomeu. Ce spune Poliția 2

(Foto) Accident Brașov. 5 răniți! Ciocnire violentă în Bartolomeu. Ce spune Poliția 3

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a declarat agent de poliție, Nadia Olaru, citat de brasovtv.com.

Sorin Bâscă: „Asa se intampla si pe Calea Feldioarei, este o chestiune de timp pana vor fi si acolo accidente mari. Se circula pe aceste drumuri, bine asfaltate si amenajate, cu niste viteze uluitoare.

Ar trebui ca in comisia de circulatie sa se ia in calcul limitarea vitezei de rulare pe caile de acces in oras prin instalarea de camere fixe de masurare a vitezei. Prin reducerea vitezei de circulatie se rezolva si problema poluarii excesive.

In continuare multi soferi care tranziteaza Brasovul evita sa foloseasca centura ocolitoare si trec prin oras, pe motiv ca distanta este mai scurta inspre DN1”.