Brașov. Onelia Pescaru: „Dacă ajunge primar întâi ïl decorează pe George Scripcaru -pentru ce a făcut la Brașov și pentru că și-a încheiat misiunea – și ïi propune funcția de consilier personal… Apoi va cere tuturor angajaților din Primărie, CJ, Prefectură, Poliția locală și tuturor celor -enorm de mulți!- din administrație să vină la muncă fie cu RAT-ul, fie cu bicicleta. În felul acesta…”

Last Updated on octombrie 2, 2019 USR Brașov este în plină campanie pentru desemnarea candidatului la Primărie care să se lupte cu George Scripcaru. Competiția în USR are loc între senatorul Allen Coliban și Claudiu Dumitriu, președintele Asociației împotriva abuzurilor.

Onelia Pescaru: „Dacă ajunge primar întâi ïl decorează pe George Scripcaru -pentru ce a făcut la Brașov și pentru că și-a încheiat misiunea – și ïi propune funcția de consilier personal.

Brașov. Onelia Pescaru: „Dacă ajunge primar întâi ïl decorează pe George Scripcaru -pentru ce a făcut la Brașov și pentru că și-a încheiat misiunea - și ïi propune funcția de consilier personal... Apoi va cere tuturor angajaților din Primărie, CJ, Prefectură, Poliția locală și tuturor celor -enorm de mulți!- din administrație să vină la muncă fie cu RAT-ul, fie cu bicicleta. În felul acesta...” 1

E sigur că nu-l va refuza, pentru că iubește Brașovul, nu-i așa? Apoi va cere tuturor angajaților din Primărie, CJ, Prefectură, Poliția locală și tuturor celor -enorm de mulți!- din administrație să vină la muncă fie cu RAT-ul, fie cu bicicleta.

În felul acesta dă un exemplu de bună practică brașovenilor, eliberează niște sute de locuri de parcare ïn centrul sufocat de mașini- fără să mai taie Parcul Central!- și da, arată că într-adevăr există ïncredere în serviciile regiei de transport locale.

Impetuos și fără teamă de nimeni și nimic, Claudiu Dumitriu este cea mai puternică Voce civică a Brașovului. Dă frisoane și astăzi primarului, după meciurile din 2013 cànd a apărat soarta câinilor fără stăpân și a schimbat statulul “ lagărului” de la Stupini.

Și pe Tudorel Toader l-a băgat în boală cu Legile Justiției, care, iată, nu au mai fost adoptate. E primul care a cerut “Fără penali în funcții publice”- inițiativa care a strâns apoi milionul de semnături de la români- și care a rostit sloganul “Corupția ucide” în Piața Sfatului din Brașov, mișcare ce a generat mai apoi demisia Guvenului Ponta.

Puțin obișnuit cu politica, dinspre partea cealaltă, Claudiu Dumitriu candidează, deocamdată, în USR la poziția de… candidat la Primărie. Crede că e păcat ca Allen Coliban- competitorul lui direct- să renunțe la Parlament, unde activează așa frumos… 😊 dar, cel mai important, mai crede că nimeni și nimic nu- l vor putea face să renunțe la lupta lui împotriva abuzurilor și nedreptăților, pentru apărarea unor valori în care crede cu adevărat, oricât de multe ar fi vocile care îl fac nebun.

Claudiu Dumitriu- președintele Asociației împotriva abuzurilor, la Mix Actual. Emisiunea aici”:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brasovul Pedaleaza la Ziua Stejarului de la Mercheașa, comuna Homorod

Next Story

Șofer din Brașov găsit mort în parcare, în Germania: “Ziceai că doarme!”