Șofer din Brașov găsit mort în parcare, în Germania: “Ziceai că doarme!”

Last Updated on octombrie 3, 2019 Un şofer care conducea o dubă cu numere de Brașova fost găsit mort în parcare, în Germania. “Ziceai că doarme!”, a scris pe Facebook un coleg, tot român, cel care l-a găsit şi a chemat poliţia.

Șoferul a fost găsit fără viaţă în cabină, într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff. Imaginile postate de cel care l-au găsit au devenit virale pe grupurile de şoferi de pe Facebook, mai ales că unii şoferi îl cunoşteau pe colegul lor decedat, anunță Observator TV.

Șofer din Brașov găsit mort în parcare, în Germania: "Ziceai că doarme!" 1

Astfel, din comentarii şi din ce a povestit cel care l-a găsit, românul era în prcare de 13 ore, a fost găsit chircit în cabină cu capul pe portieră, desculţ şi cu motorul pornit.

Poliţia a venit şi a ridicat cadavrul din autoutilitara înmatriculată în Braşov. Din câte spun cei care l-au cunoscut pe şofer, acesta a făcut infarct, el fiind găsit cu părţi ale corpului învineţite.

Șoferi Adevărați: „Distribuiți mai departe postarea !!
Șoferul este MORT în mașină! Poate cunoaște cineva persoana decedata sa ii anunte familia! Haideti sa ajutam! A fost gasit in parcare cu motorul si sirocoul pornit! L-a luat politia din cabina!”

În parcarea în care a fost găsit există camere de supraveghere şi din câte se pare poliţiştii au descoperit că dubiţa staţiona acolo de aproape 13 ore. Maşina a fost găsită cu farurile aprinse şi cu motorul pornit, e posibil ca şoferul să fi murit foarte rapid după ce a reuşit să intre în parcare.

Previous Story

Brașov. Onelia Pescaru: „Dacă ajunge primar întâi ïl decorează pe George Scripcaru -pentru ce a făcut la Brașov și pentru că și-a încheiat misiunea – și ïi propune funcția de consilier personal… Apoi va cere tuturor angajaților din Primărie, CJ, Prefectură, Poliția locală și tuturor celor -enorm de mulți!- din administrație să vină la muncă fie cu RAT-ul, fie cu bicicleta. În felul acesta…”

Next Story

Foto/Video Brașov. Control la autobuzele Codreanu. Sorin Susanu: „Așa sunt “reparate” autobuzele”