Brașov. Mărturii după ce un urs a atacat o tânără însărcinată și pe copiii ei, în Victoria: ”Cu 5 minute înainte de treaba asta, eu am trimis copiii …”

Last Updated on octombrie 21, 2019 Momente teribile duminică, în norașul Victoria, județul Brașov. Un urs a atacat un bărbat, o mamă însărcinată în 6 luni şi copiii ei, de 3 şi 4 ani.

În jurul orei 14, ursul a coborât din pădure, în oraşul Victoria, la poalele Făgăraşului. Animalul a început să atace la întâmplare oameni aflaţi pe stradă.

Brașov. Mărturii după ce un urs a atacat o tânără însărcinată și pe copiii ei, în Victoria: ”Cu 5 minute înainte de treaba asta, eu am trimis copiii ...” 1

Un bărbat de 66 de ani s-a luptat corp la corp cu ursul. Momentul a fost surprins de camera de bord a unui şofer de microbuz, care urmărea animalul pe stradă. Pe imagini se vede cum bărbatul încearcă să se ferească de ursul care încearcă să-l muşte.

”Microbuzul ăla era dupa el, după urs. Şi el, săracul, probabil s-a speriat de el şi a venit direct peste mine, aici. Când a dat, m-a dat pe spate! Noroc că am avut instinctul ăla şi am împins cu coatele. M-a prins de aici. cu picioarele şi cu mâna l-am împins. L-am împins încolo!”, povestește bărbatul atacat.

”Cu 5 minute înainte de treaba asta, eu am trimis copiii de acasa, parca Dumnezeu asta a vrut, ca ei erau in strada si tata iesie dupa ei, iesise afara. Băieţii care au intrat în urs, au intrat cu maşina, l-au salvat pe tata”, spune fiica bărbatului.

Cu puţin timp înainte, o mamă de 21 de ani, însărcinată în 6 luni şi cei doi copii, un băiat de 3 ani şi o fată de 4 au fost şi ei atacaţi de acelaşi urs. Tânăra a reuşit să se ferească, dar copiii au fost atinşi de ghearele animalului sălbatic, anunță Observator TV.

Familia s-a refugiat într-un centru de permanenţă, aflat în apropiere, iar copiii au fost trataţi imediat de un medic. Au fost transportaţi apoi la spitalul din Făgăraş.

Vezi aici Video postat de Monitorul de Fagaras pe Youtube.com

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Lanțuri și lacăte, nu sport. Marin Cornel: „Singura pista de alergare din Brașov….. Evident ÎNCHISĂ ! Un grup de copii, printre care și fiul meu, au mers astăzi speciala sa facă alergare, să se distreze, sa se antreneze. Au avut aceasta surpriza neplăcută. Peste tot în lumea civilizata …”

Next Story

Foto Brașov. Emil Maga: „Frumusețea asta de copac cu numărul 172 urmează să fie doborâtă în curând alături de alți 8000 că să facă loc unui drum megalomanic lung de 11km prin inima Tâmpei :(”