Brașov. Lanțuri și lacăte, nu sport. Marin Cornel: „Singura pista de alergare din Brașov….. Evident ÎNCHISĂ ! Un grup de copii, printre care și fiul meu, au mers astăzi speciala sa facă alergare, să se distreze, sa se antreneze. Au avut aceasta surpriza neplăcută. Peste tot în lumea civilizata …”

(Last Updated On: October 20, 2019)

În toate orașele civilizate ale lumii este încurajat sportul. La Brașov sunt încurajați vânzătorii de lacăte și lanțuri. Atât îi duce mintea pe cei e la Primărie și licee/școli.

Pe Facebook, Marin Cornel a scris: „Singura pista de alergare din Brașov….. Evident ÎNCHISĂ !
Fostul Liceu Sportiv din Brașov, care pana de curând era deschis publicului larg, și mereu vedeai copii, tineri care alergau pe pista de atletism, acum este ferecat ca nu cumva cineva sa vina și sa bage pista în buzunar sa fuga cu ea !

Brașov. Lanțuri și lacăte, nu sport. Marin Cornel: „Singura pista de alergare din Brașov..... Evident ÎNCHISĂ ! Un grup de copii, printre care și fiul meu, au mers astăzi speciala sa facă alergare, să se distreze, sa se antreneze. Au avut aceasta surpriza neplăcută. Peste tot în lumea civilizata ...” 1 Brașov. Lanțuri și lacăte, nu sport. Marin Cornel: „Singura pista de alergare din Brașov..... Evident ÎNCHISĂ ! Un grup de copii, printre care și fiul meu, au mers astăzi speciala sa facă alergare, să se distreze, sa se antreneze. Au avut aceasta surpriza neplăcută. Peste tot în lumea civilizata ...” 2

Sa va fie RUȘINE !!!
Un grup de copii, printre care și fiul meu, au mers astăzi speciala sa facă alergare, să se distreze, sa se antreneze. Au avut aceasta surpriza neplăcută.
Peste tot în lumea civilizata terenurile de sport sunt deschise permanent, sunt LIBERE pt ca lumea sa poată beneficia de ele.

Sportul în România este un LUX, nu o necesitate, un mod de viata cum ar trebui sa fie!
SA VA FIE RUȘINE NEMERNICILOR !!!!!”