Brașov. Cristian Macedonschi, despre tăierea a 8,000 de copaci pe Tâmpa: „Declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma…Sunt convins ca nici Uniunea Europeana…”

(Last Updated On: October 9, 2019)

Consilierul Local Cristian Macedonschi se declară împotriva tăierii a 8,000 de copaci pe Tâmpa. El crede că Uiunea Europeană, care dă banii pentru proiect, nu a fost informatî corect.

Cristian Macedonschi: „In calitate de Consilier Local al Forumului Democratic al Germanilor din Brașov declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma.

Brașov. Cristian Macedonschi, despre tăierea a 8,000 de copaci pe Tâmpa: „Declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma...Sunt convins ca nici Uniunea Europeana...” 1

In materialele primite de noi in 2017 nu se stipula anvergura tăierii de copaci si nu pot sa înțeleg si sa susțin tăierea de copaci pe o lățime de 20 m pentru un drum forestier final de 3,5 m.

Sunt convins ca nici Uniunea Europeana nu a fost informata corect in momentul când s-au accesat fondurile europene pentru acest proiect”.