Brașov. Cristian Macedonschi, despre tăierea a 8,000 de copaci pe Tâmpa: „Declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma…Sunt convins ca nici Uniunea Europeana…”

Last Updated on octombrie 9, 2019 Consilierul Local Cristian Macedonschi se declară împotriva tăierii a 8,000 de copaci pe Tâmpa. El crede că Uiunea Europeană, care dă banii pentru proiect, nu a fost informatî corect.

Cristian Macedonschi: „In calitate de Consilier Local al Forumului Democratic al Germanilor din Brașov declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma.

Brașov. Cristian Macedonschi, despre tăierea a 8,000 de copaci pe Tâmpa: „Declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma...Sunt convins ca nici Uniunea Europeana...” 1

In materialele primite de noi in 2017 nu se stipula anvergura tăierii de copaci si nu pot sa înțeleg si sa susțin tăierea de copaci pe o lățime de 20 m pentru un drum forestier final de 3,5 m.

Sunt convins ca nici Uniunea Europeana nu a fost informata corect in momentul când s-au accesat fondurile europene pentru acest proiect”.

Previous Story

Brașov. Peste 11,000 de semnături pentru a stopa tăierea a 8,000 de copaci de pe Tâmpa. Allen Coliban: „E fain când oamenii se adună și se implică pentru protejarea unui bun al tuturor! Susținătorii proiectului drumului forestier ce va distruge traseele dintre Tâmpa și Poiana Brașov au folosit argumentul …”

Next Story

Brașov. Diana: „Înțeleg că suntem un oraș ce păstrăm multe obiecte vechi pentru a ne mândri cu ele, dar autobuzele nu se încadrează în această categorie. Dacă avem altele noi pentru ce se mai folosesc și acestea vechi? Să ajungă toate ca cel din imagine? Iar șoferul încercând a-l repara nu a reușit să …”