Brașov. Peste 11,000 de semnături pentru a stopa tăierea a 8,000 de copaci de pe Tâmpa. Allen Coliban: „E fain când oamenii se adună și se implică pentru protejarea unui bun al tuturor! Susținătorii proiectului drumului forestier ce va distruge traseele dintre Tâmpa și Poiana Brașov au folosit argumentul …”

Last Updated on octombrie 9, 2019 Peste 11,000 de semnături a adunat petiția STOP TĂIERILOR DE PE TÂMPA! VREM PĂDURE-PARC! Mulți brașoveni îi cer primarului George Scripcaru să nu taie 8,000 de copaci de pe Tâmpa.

Allen Coliban: „E fain când oamenii se adună și se implică pentru protejarea unui bun al tuturor!
Susținătorii proiectului drumului forestier ce va distruge traseele dintre Tâmpa și Poiana Brașov au folosit argumentul necesității acestui drum pentru bicicliști. FALS!

Brașov. Peste 11,000 de semnături pentru a stopa tăierea a 8,000 de copaci de pe Tâmpa. Allen Coliban: „E fain când oamenii se adună și se implică pentru protejarea unui bun al tuturor! Susținătorii proiectului drumului forestier ce va distruge traseele dintre Tâmpa și Poiana Brașov au folosit argumentul ...” 1

Materialul excelent prezentat de Maxmilian Radu Munteanu oferă nu doar perspectiva reală asupra acestui subiect, ci și o plimbare virtuală pe potecile atât de dragi brașovenilor, poteci aflate acum în primejdie. Adevărații bicicliști iubesc natura și nu au nevoie de acest drum, dimpotrivă.

Ce poți face?
1. Semnează petiția și dă de știre: bit.ly/stoptaierilor
2. Implică-te! Scrie aici sau ia legătura cu Maxmilian Radu Munteanu și dă o mână (sau un creier) de ajutor în campanie!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov. Un şofer s-a înfipt cu autocarul într-o casă, la Codlea. Localnicii nu-şi pot explica grozăvia

Next Story

Brașov. Cristian Macedonschi, despre tăierea a 8,000 de copaci pe Tâmpa: „Declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma…Sunt convins ca nici Uniunea Europeana…”