Brașov. Diana: „Înțeleg că suntem un oraș ce păstrăm multe obiecte vechi pentru a ne mândri cu ele, dar autobuzele nu se încadrează în această categorie. Dacă avem altele noi pentru ce se mai folosesc și acestea vechi? Să ajungă toate ca cel din imagine? Iar șoferul încercând a-l repara nu a reușit să …”

Last Updated on octombrie 9, 2019 O brașoveancă se întreabă de ce mai trebuie să circule autobuzele vechi RATBV dacă au fost cumpărate peste 100 de autobuze noi.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Diana Keresztes a scris: „Înțeleg că suntem un oraș ce păstrăm multe obiecte vechi pentru a ne mândri cu ele, dar autobuzele nu se încadrează în această categorie. Dacă avem altele noi pentru ce se mai folosesc și acestea vechi?

Brașov. Diana: „Înțeleg că suntem un oraș ce păstrăm multe obiecte vechi pentru a ne mândri cu ele, dar autobuzele nu se încadrează în această categorie. Dacă avem altele noi pentru ce se mai folosesc și acestea vechi? Să ajungă toate ca cel din imagine? Iar șoferul încercând a-l repara nu a reușit să ...” 1 Brașov. Diana: „Înțeleg că suntem un oraș ce păstrăm multe obiecte vechi pentru a ne mândri cu ele, dar autobuzele nu se încadrează în această categorie. Dacă avem altele noi pentru ce se mai folosesc și acestea vechi? Să ajungă toate ca cel din imagine? Iar șoferul încercând a-l repara nu a reușit să ...” 2

Să ajungă toate ca cel din imagine? Iar șoferul încercând a-l repara nu a reușit să își respecte programul: 5 minute întârziere. Nu vi se pare mult, dar contează. Vom ajunge să circulăm cu autobuze în flăcări, dar va fi ceva normal pentru poporul român, vă asigur.

Postez acest lucru cu speranța de a schimba ceva în viitorul apropiat”.

Previous Story

Brașov. Cristian Macedonschi, despre tăierea a 8,000 de copaci pe Tâmpa: „Declar public ca NU sunt de acord cu crearea acestui drum forestier in aceasta forma…Sunt convins ca nici Uniunea Europeana…”

Next Story

Brașov. Atenție! Mesaj RO-Alert. Doi pui de urs în Livada Poștei, strada Lungă, strada Șirul Livezii