(Video) Accident Brașov. O tănără a murit, alte 6 persoane au fost rănite la ieșire în Cristian

Last Updated on septembrie 23, 2019 Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară pe șoseaua Cristianului, în urma căruia o tânără de 25 de ani a murit, iar alte șase persoane rănite au fost transportate de urgență la spital.

În accident au fost implicate două autoturisme, informează digi24.ro.

(Video) Accident Brașov. O tănără a murit, alte 6 persoane au fost rănite la ieșire în Cristian 1

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o Ambulanță și un echipaj pentru descarcerare.

O tânără de 25 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator. Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Alte șase persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat pentru unul dintre conducătorii auto rezultatul a fost 0.38 mg/l, potrivit realitateadebrasov.net.

Vezi video aici:

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Previous Story

Marius Vintilă: „M-am încăpățînat acum 7 ani să nu îmi mai cumpăr mașină, mai ales din motive de ordin etic….Majoritatea drumurilor pe care le faci cu trenul cu CFR între București și Brașov sau invers vor fi lungi, aglomerate și foarte murdare. Dacă te duci cu un tren privat, vagonul va fi curat dar e posibil ca drumul să fie mai lung de 3 ore. Dacă te duci cu mașina te vei bucura cînd faci sub 3 ore împărțind drumul cu mulți cocalari care nu vor să…”

Next Story

Brașov. Semnezi? Petiție online: „Vrem ca traseul autobuzelor școlare să treacă prin interiorul cartierului Bartolomeu-Avantgarden!”