Klaus Iohannis vine la Braşov

Last Updated on septembrie 12, 2019 Klaus Iohannis va reveni la Brașov, pentru o întâlnire electorală cu simpatizanții PNL. El a mai fost la Brașov în luna mai a acestui an.

Peste 1.000 de membri PNL şi invitaţi din cele 6 judeţe ale Regiunii Centru, respectiv Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, vor participa în 12 octombrie, la Braşov, la o întâlnire regională a liberalilor, anunță bzb.ro.

Klaus Iohannis vine la Braşov 1
(foto arhiva)

La eveniment a confirmat participarea şi preşedintele României, Klaus Iohannis, potrivit unor surse din PNL.
Locaţia nu a fost stabilită, iniţial fiind luat în considerare Teatrul Sică Alexandrescu, dar numărul mare de participanţi depăşeşte capacitatea sălii mari de aici.

Previous Story

Autobuzele RAT vor ajunge și în Vama Buzăului. Primarul Tiberiu Chirilaș: „Au fost aprobate deja două hotărâri de Consiliu Local, necesare implementării acestui proiect, iar în perioada următoare vor fi parcurse şi celelalte proceduri. De asemenea, va fi stabilit şi preţul unei curse …”

Next Story

Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie….intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus….in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!”