Autobuzele RAT vor ajunge și în Vama Buzăului. Primarul Tiberiu Chirilaș: „Au fost aprobate deja două hotărâri de Consiliu Local, necesare implementării acestui proiect, iar în perioada următoare vor fi parcurse şi celelalte proceduri. De asemenea, va fi stabilit şi preţul unei curse …”

Last Updated on septembrie 12, 2019 Autobuzele RATBV ar putea ajunge încă din 3 decembrie în comuna Vama Buzăului.

Primarul comunei, Tiberiu Chirilaş, a declarat că „au fost aprobate deja două hotărâri de Consiliu Local, necesare implementării acestui proiect, iar în perioada următoare vor fi parcurse şi celelalte proceduri. De asemenea, va fi stabilit şi preţul unei curse, care nu cred că va fi mai mare decât cel al operatorului privat, care de 9 sau 10 lei”, informează bzb.ro.

Autobuzele RAT vor ajunge și în Vama Buzăului. Primarul Tiberiu Chirilaș: „Au fost aprobate deja două hotărâri de Consiliu Local, necesare implementării acestui proiect, iar în perioada următoare vor fi parcurse şi celelalte proceduri. De asemenea, va fi stabilit şi preţul unei curse ...” 1

Primarul comunei Vama Buzăului a dat de înţeles că nu va fi o problemă dacă, între Braşov şi Vama Buzăului vor exista doi operatori.

Pe de altă parte, acesta a afirmat că principala nemulţumire legată operatorul de transport privat este că acesta nu respectă întotdeauna graficul de circulaţie.

Previous Story

Brașov. Romulus Oprica: „Transportul organizat al elevilor este un serviciu excelent al Primăriei….Acum, deși Mureșenilor e vizibil mai libera, aștept cu maxim interes (personal) sa funcționeze transportul elevilor si pe restul traseelor stabilite, nu doar pe un traseu, adică si din terminalele Stadionul Municipal si Triaj si sa fie extins si la clasele V-VIII. Nu de alta, dar elevii…”

Next Story

Klaus Iohannis vine la Braşov