Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie….intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus….in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!”

Last Updated on septembrie 12, 2019 Corona Brașov, echipa lui Ion Crăciun, a reușit a treia victorie consecutivă în Liga Florilor.

Brașovencele au reușit a treia victorie consecutivă în campionat, de data aceasta învingând la Bistrița, pe Gloria, cu 24-19. Echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3, pierde astfel al doilea meci consecutiv pe teren propriu, și e în mare dificultate. Andreea Chiricuță cu 6 goluri și Bianca Bazaliu cu 5 au fost principalele marcatoare ale Coronei, de partea cealaltă Daria Ilina cu 5 fiind golgeterul Gloriei, informează gsp.ro.

Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie....intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus....in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!” 1

CSM București a avut ceva emoții în prima repriză, la Baia Mare. Minaur a condus cu 3-1 și 8-5, dar până la urmă „tigraoicele” au făcut diferența în apărare și au câștigat 30-24. Poarta CSM-ului a fost cu mult peste cea a ardelencelor. Denisa Dedu, Jelena Grubisici și Mădălina Ion au adunat împreună 14 mingi, față de cele doar patru ale Minaurului!
Laura Chiper-Moisă, extrema dreapta a „naționalei” a avut o evoluție entuziasmantă și a marcat de 8 ori din 9 acțiuni. Evoluții bune și pentru Lekici (6 reușite), Pintea și Grbici (câte 5).

Dunărea Brăila a făcut scorul etapei cu CSM Slatina, 34-21. Alina Vâtu, golgeterul ediției trecute și-a regăsit pofta de gol și a marcat de 11 ori.

U Cluj Napoca și Rapid continuă să fie singurele echipe fără niciun punct în Liga Națională. Clujul a pierdut la Slobozia, cu nou-promovata Unirea, 18-21, în timp ce Rapid a cedat disputa de la Zalău, 20-26. Clujencele, după ce au ratat 8 aruncări de la 7 metri, în prima etapă, la Buzău, au ratat acum alte 5 la Slobozia! Gloria Buzău și-a trecut și ea în cont a doua victorie, în timp ce SCM Craiova a suferit prima înfrângere: 18-23.

Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie....intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus....in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!” 2

CSM Corona Brasov: „💛💙Ce victorie….intr-o deplasare grea!!!!!
Ce ar mai fi de spus….in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!”😍

Gloria Bistrita – Corona 19-24 (8-12)
Pentru Corona au marcat: Chiricuta 6, Bazaliu 5, Laslo 3, Tirca 3, Bucur 2, Buceschi 2, Ciuciulete 2, Neagu 1.

Drum bun spre casa! 🤗😍
Credit foto: Cel mai inimos medic! Marius Capra 🤗😘”

Previous Story

Klaus Iohannis vine la Braşov

Next Story

Brașov. „Din păcate cam așa este in fiecare săptămână in cartierul nostru. Va imaginați ce miresme sunt vara, câți microbi sunt acolo ? In apropriere e un loc de joacă pentru copii. Colectare selectiva a deșeurilor? Probabil un vis”