(Last Updated On: September 12, 2019)

Corona Brașov, echipa lui Ion Crăciun, a reușit a treia victorie consecutivă în Liga Florilor.

Brașovencele au reușit a treia victorie consecutivă în campionat, de data aceasta învingând la Bistrița, pe Gloria, cu 24-19. Echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3, pierde astfel al doilea meci consecutiv pe teren propriu, și e în mare dificultate. Andreea Chiricuță cu 6 goluri și Bianca Bazaliu cu 5 au fost principalele marcatoare ale Coronei, de partea cealaltă Daria Ilina cu 5 fiind golgeterul Gloriei, informează gsp.ro.

Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie....intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus....in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!” 1

CSM București a avut ceva emoții în prima repriză, la Baia Mare. Minaur a condus cu 3-1 și 8-5, dar până la urmă „tigraoicele” au făcut diferența în apărare și au câștigat 30-24. Poarta CSM-ului a fost cu mult peste cea a ardelencelor. Denisa Dedu, Jelena Grubisici și Mădălina Ion au adunat împreună 14 mingi, față de cele doar patru ale Minaurului!
Laura Chiper-Moisă, extrema dreapta a „naționalei” a avut o evoluție entuziasmantă și a marcat de 8 ori din 9 acțiuni. Evoluții bune și pentru Lekici (6 reușite), Pintea și Grbici (câte 5).

Dunărea Brăila a făcut scorul etapei cu CSM Slatina, 34-21. Alina Vâtu, golgeterul ediției trecute și-a regăsit pofta de gol și a marcat de 11 ori.

U Cluj Napoca și Rapid continuă să fie singurele echipe fără niciun punct în Liga Națională. Clujul a pierdut la Slobozia, cu nou-promovata Unirea, 18-21, în timp ce Rapid a cedat disputa de la Zalău, 20-26. Clujencele, după ce au ratat 8 aruncări de la 7 metri, în prima etapă, la Buzău, au ratat acum alte 5 la Slobozia! Gloria Buzău și-a trecut și ea în cont a doua victorie, în timp ce SCM Craiova a suferit prima înfrângere: 18-23.

Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie....intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus....in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!” 2

CSM Corona Brasov: „💛💙Ce victorie….intr-o deplasare grea!!!!!
Ce ar mai fi de spus….in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!”😍

Gloria Bistrita – Corona 19-24 (8-12)
Pentru Corona au marcat: Chiricuta 6, Bazaliu 5, Laslo 3, Tirca 3, Bucur 2, Buceschi 2, Ciuciulete 2, Neagu 1.

Drum bun spre casa! 🤗😍
Credit foto: Cel mai inimos medic! Marius Capra 🤗😘”