Brașov. „Din păcate cam așa este in fiecare săptămână in cartierul nostru. Va imaginați ce miresme sunt vara, câți microbi sunt acolo ? In apropriere e un loc de joacă pentru copii. Colectare selectiva a deșeurilor? Probabil un vis”

Last Updated on septembrie 12, 2019 Brașovul a căzut pradă gunoaielor printr-o bună „colaborare” brașoveni-primărie-firme de salubritate. O mărire de tarife pentru gunoi ar impulsiona firma de colectare, amenzi drastice pentru cei care aruncă aiurea iar disciplina pe brașoveni dar primarul ar pierde voturi. Să vedem măsurile.

Ti Pa: „Prima data nu mi-a venit sa cred, ca in ziua de azi, exista așa ceva.Din păcate cam așa este in fiecare săptămână in cartierul nostru.
Va imaginați ce miresme sunt vara, câți microbi sunt acolo ? In apropriere e un loc de joacă pentru copii.
Colectare selectiva a deșeurilor? Probabil un vis”.
Brașov. „Din păcate cam așa este in fiecare săptămână in cartierul nostru. Va imaginați ce miresme sunt vara, câți microbi sunt acolo ? In apropriere e un loc de joacă pentru copii. Colectare selectiva a deșeurilor? Probabil un vis” 1

Brai-Cata Bv: Buna ziua. O sa verificam situatia de pe strada Socului. Si o sa luam masuri. Poza publicata de dumneavoastra, nu este de pe strada Socului. Este de pe ocolitoarea Crinului. Platforma 548. In fiecare noapte echipajele noastrea o lasa cum o vedeti in poza atasata. De cate ori e cazul, facem si a doua trecere. Depozitarile voluminoase de langa platforme, sunt interzise si se fac dupa un program special. Pe care nu-l respecta nimeni.
Brașov. „Din păcate cam așa este in fiecare săptămână in cartierul nostru. Va imaginați ce miresme sunt vara, câți microbi sunt acolo ? In apropriere e un loc de joacă pentru copii. Colectare selectiva a deșeurilor? Probabil un vis” 2

Mihaela Cozma: Brai-Cata Bv Schimbați tomberoanele că sint rupte vai de ele
Au adus un container mare de ce nu -i și la noi ca la OAMENI…
Da vă înțeleg că de vină e și omul dar am văzut in Săcele pubele închise ordonate și curățenie….
La noi pe Socului Levanticai și Rosmarinului lasă de dorit chiar ieri am vorbit cu oamenii de pe mașină să facă cumva să dispară acele containere distruse….
Chiar in momentul acesta sînt veniți la fața locului…
Vă rog dați și amenzi usturatoare numai așa poate vom înțelege de a pastra curățenia in jur…
Dar faceți ceva nu toți sîntem inconstienti….

Cristina Elena Stoica: In zona Uranus, etc …multi nu vad asta
Elena Popa: Și pe ocolitoarea înspre Carrefour, idem
Ion Preda: Așa ceva se întâmplă des și la Asociația de locătari Cloșca – Crișan . Aviz PRESCON !

Alexander Dana: Sunt multe locuri in oraș care se aseamănă cu imaginea postată!
Secanu Gabriela: zona Astra dezastru total
Mihai Bogdan: De În Astra la ghenele de gunoi s-a desființat plasa de sarma ce le înconjura, mizeria si-a mărit suprafața.Mai rău din cele 6(șase) containere câte au fost,au rămas doar 3(trei) ! Preț gunoi/locatar a urcat la 11,0lei/lunar pentru două pungi gunoi.De ce?

Previous Story

Corona Brașov e lider după încă o victorie. „Ce victorie….intr-o deplasare grea!!!!! Ce ar mai fi de spus….in afara de “Va multumiiiiim pentru acest start de sezon, ECHIPA! Aratati minunat asa fericiti!”

Next Story

Ce face Brașovul? Allen Coliban: „Oportunitatea Brexit. De ce Iașiul a putut și ce face Brașovul? Iată că Iașiul, oraș universitar de tradiție, reușește să atragă relocarea unei fabrici din Marea Britanie și crearea a aproximativ 1000 de locuri de muncă”