Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai …”

Last Updated on septembrie 26, 2019 O elvă care face naveta la Brașov reclamă modul cum circulă autobuzele traseul Brasov-Tarlungeni-Zizin-Purcareni si retur.

PeFacebook Grupul de Implicare Cetăţenească Ciucaş, Andreea Ungureanu a scris: „Cam așa arata autobuzul „întârziat” de ora 4. Este inadmisibil ceea ce se petrece pe traseul Brasov-Tarlungeni-Zizin-Purcareni si retur. Este ora 5.14 si abia a venit.

Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai ...” 1 Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai ...” 2 Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai ...” 3 Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai ...” 4Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai ...” 5

M-am saturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai circul cu acest transport in comun. Sper sa fim noi schimbarea pe care toți ne-o dorim. O zi frumoasa va doresc!”

Din păcate lucrurile nu se vor schimba curând, PSD a dat o Ordonanță de Urgență care a blocat dezvoltarea transportului metropolitan. Momentan autobuzele RATBV merg doar la Cristian și Ghimbav.

Previous Story

Brașov. Foraje la 120 de metri pentru noua sală Polivalentă. Stadionul Municipal e istorie

Next Story

Andronache Gabriel: „Astăzi, la amiază, pe DN1 am numărat 23 de TIR-uri, între Brașov și Ploiești. Aceste vehicule cu masa peste 7,5 t au INTERDICȚIE de a circula pe acest segment din DN1 între 6 dimineața și ora 10 seara… Este inadmisibil tovarășe Cuc, este inadmisibil tovarășe Fifor..sau pentru că se apropie…”