Andronache Gabriel: „Astăzi, la amiază, pe DN1 am numărat 23 de TIR-uri, între Brașov și Ploiești. Aceste vehicule cu masa peste 7,5 t au INTERDICȚIE de a circula pe acest segment din DN1 între 6 dimineața și ora 10 seara… Este inadmisibil tovarășe Cuc, este inadmisibil tovarășe Fifor..sau pentru că se apropie…”

Last Updated on septembrie 26, 2019 Andronache Gabriel: „Astăzi, la amiază, pe DN1 am numărat 23 de TIR-uri, între Brașov și Ploiești. Aceste vehicule cu masa peste 7,5 t au INTERDICȚIE de a circula pe acest segment din DN1 între 6 dimineața și ora 10 seara… Este inadmisibil tovarășe Cuc, este inadmisibil tovarășe Fifor..sau pentru că se apropie…”

Deputatul Andronache Gabriel (PNL) reclamă faptul că între Brașov și Ploiești, pe DN1, circulă fără probleme TIR-uri, chiar dacă au interdicție între 6 dimineața și ora 10 seara.

Andronache Gabriel:Astăzi, la amiază, pe DN1 am numărat 23 de TIR-uri, între Brașov și Ploiești. Aceste vehicule cu masa peste 7,5 t au INTERDICȚIE de a circula pe acest segment din DN1 între 6 dimineața și ora 10 seara.
Andronache Gabriel: „Astăzi, la amiază, pe DN1 am numărat 23 de TIR-uri, între Brașov și Ploiești. Aceste vehicule cu masa peste 7,5 t au INTERDICȚIE de a circula pe acest segment din DN1 între 6 dimineața și ora 10 seara... Este inadmisibil tovarășe Cuc, este inadmisibil tovarășe Fifor..sau pentru că se apropie...” 1

Mai există vreo autoritate guvernamentală care să funcționeze în normal sub guvernarea v.v.Dăncilă? Este inadmisibil tovarășe Cuc, este inadmisibil tovarășe Fifor..sau pentru că se apropie campania electorală aveți blaturi cu transportatorii fără să vă intereseze siguranța cetățenilor care parcurg drumul pe care au fost înregistrate cele mai multe accidente rutiere din România!”

Circulatia rutiera pe drumul national DN1 (E60), sectorul Bucuresti – Ploiesti – Brasov, va fi restrictionata pe tot parcursul acestui an, de luni pana joi, in intervalul orar 06:00 – 22:00, pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, a anuntat, recent, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), potrivit Stirile Pro Tv.

“In acord cu Inspectoratul General al Politiei Rutiere, s-a decis introducerea restrictiei de circulatie pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe drumul national DN1 (E60), sectorul Bucuresti – Ploiesti – Brasov. Astfel, in tot cursul anului sunt prevazute urmatoarele:

in intervalul orar 06:00 – 22:00 in zilele de luni pana joi circulatia este restrictionata pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane; in zilele de vineri, sambata si duminica, in intervalul orar 00:00 – 24:00 circulatia este restrictionata pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane”, se arata intr-u comunicat al CNADNR

Previous Story

Foto Brașov. Andreea, elevă: „M-am săturat sa fac naveta in condițiile acestea. Și mai ales in autobuzele acestea mizerabile. Nu spun dimineața cum este, eu care întârzii in fiecare zi la prima ora si ma cert cu profesorii de aceea, pentru ca un autobuz face 2 sate și întârzie mereu. Imi e jenă sincer sa mai …”

Next Story

Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii