Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii

Last Updated on septembrie 27, 2019 Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov își primește de astăzi micuții pacienți renovată complet.

„Au fost realizate recompartimentări ale saloanelor, astfel încât acum sunt funcționale saloane cu două, trei sau patru paturi, fiecare având grupuri sanitare proprii. Investiția a inclus si înlocuirea instalatiei electrice, a ușilor, a geamurile, montarea linoleumul și igienizarea pe tot etajul. Au fost modernizate sala de tratament și cabinetul psihologic.

Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii 1 Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii 2 Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii 3 Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii 4 Foto Brașov. Renovare completă la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii 5

Știu că acest spital are cei mai buni medici, un personal medical dedicat și cred că actul medical trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții. Îmi doresc ca micuții pacienți să găsească condiții spitalicești europene, care să le aline măcar puțin suferința pentru care trec pragul spitalului”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Valoarea contractului de lucrări a fost de 533.860 lei și a fost suportată integral din bugetul Consiliului Județean Brașov.

Previous Story

Andronache Gabriel: „Astăzi, la amiază, pe DN1 am numărat 23 de TIR-uri, între Brașov și Ploiești. Aceste vehicule cu masa peste 7,5 t au INTERDICȚIE de a circula pe acest segment din DN1 între 6 dimineața și ora 10 seara… Este inadmisibil tovarășe Cuc, este inadmisibil tovarășe Fifor..sau pentru că se apropie…”

Next Story

Brașov. George Scripcaru: „Noile terenuri de tenis de Sub Tâmpa, deschise de duminică. Accesul va fi gratuit și sper să fie utilizate în mod civilizat”