Brașov. Jumbo se pregătește de deschidere. Se lucrează intens la magazin

Last Updated on noiembrie 19, 2019 Lucrări intense la magazinul Jumbo din Brașov pentru a se respecta deschiderea planificată.

Magazinul va fi deschis în Brașov în noiembrie. Noul hipermarket va fi amplasat în incinta Macro Mall, proprietate achiziționată de Jumbo anul trecut în schimbul a 4 milioane de euro, potrivit profit.ro.
Brașov. Jumbo se pregătește de deschidere. Se lucrează intens la magazin 1 Brașov. Jumbo se pregătește de deschidere. Se lucrează intens la magazin 2
(foto bzb.ro)

Citeste si
Jumbo Brașov a anunțat data deschiderii magazinului de la Macro Mall, lângă Selgros

Specificul magazinelor Jumbo este dat de suprafaţa mare pe care se întind rafturile cu produse, cuprinsă între 7.000 şi 10.000 de metri pătraţi, dar care poate ajunge şi la 18.000 mp, mai mare decât un hipermarket alimentar, de exemplu.

 

 

Previous Story

Brașov. Compania Apa mărește tarifele. La cât ajunge metrul cub de apă

Next Story

Brașov. 1 milion de lei pentru renovarea toaletei din Piața Sfatului. O soluție:  „Codrut Bucur: „ Avem în centru cred, peste o sută de restaurante, terase, baruri, hoteluri, moteluri și pensiuni. Unele ar putea să își deschidă toaletele pentru public, contra unei taxe plătite de către primărie…La rândul ei toaleta ar putea fi folosita cu…”