Brașov. Ai văzut-o? Femeie, în vârstă de 70 de ani, dată dispărută. „La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare vernil, tricou albastru cu mânecă scurtă, pantaloni de culoare bleumarin în carouri și încălțăminte tip sport, de culoare închisă”

Last Updated on septembrie 13, 2019 O femeie de 70 de ani este căutată cu disperare de familie din data de 5 septembrie. Aceasta a plecat de la locuința fiului său din Brașov, spre domiciliul său, tot din localitate, însă nu a mai ajuns acasă.

Femeia are înălțimea de aproximativ 1,55 m, greutate 45 kg, constituție astenică, păr șaten, de lungime medie și ochi căprui, anunță Observator de Brașov. 

Brașov. Ai văzut-o? Femeie, în vârstă de 70 de ani, dată dispărută. „La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare vernil, tricou albastru cu mânecă scurtă, pantaloni de culoare bleumarin în carouri și încălțăminte tip sport, de culoare închisă” 1

„La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare vernil, tricou albastru cu mânecă scurtă, pantaloni de culoare bleumarin în carouri și încălțăminte tip sport, de culoare închisă”, a precizat IPJ Brașov.

Femeia avea asupra sa o sacoșă în care se aflau mai multe haine personale.

„Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, este apelul Poliției.

Previous Story

Brașov. „Noaptea Cercetătorilor”, la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universităţii Transilvania. Tururi ghidate în laboratoarele institutului, unde vizitatorii vor vedea roboţi mobili, imprimante 3D, drone, maşini de curse realizate de studenţii universităţii

Next Story

Brașov. Nelu Corbu: „Când îi aud pe brașoveni ca vor ca orașul lor sa fie unul ”turistic” ma iau nervii…cine vrea turism, sa servească el la mese și sa stea după clienți pana dimineața, pe salariu minim, ca atâta se plătește. Am muncit si eu cinci ani in restaurante si știu cum e sa nu ai …”