Brașov. Nelu Corbu: „Când îi aud pe brașoveni ca vor ca orașul lor sa fie unul ”turistic” ma iau nervii…cine vrea turism, sa servească el la mese și sa stea după clienți pana dimineața, pe salariu minim, ca atâta se plătește. Am muncit si eu cinci ani in restaurante si știu cum e sa nu ai …”

Last Updated on septembrie 13, 2019 Brașov turistic, industrial sau IT. Momentan nicicum. Lipsa unui aeroport sau a unei autostrăzi blochează dezvoltarea Brașovului.

Nelu Corbu: „Când ii aud pe brașoveni ca vor ca orașul lor sa fie unul ”turistic” ma iau nervii…cine vrea turism, sa servească el la mese și sa stea după clienți pana dimineața, pe salariu minim, ca atâta se plătește. Am muncit si eu cinci ani in restaurante si știu cum e sa nu ai sărbători, zile de naștere, weekenduri. Slujbele astea ar trebui sa fie o opțiune doar pentru tinerii care sunt la început de cariera.

Brașov. Nelu Corbu: „Când îi aud pe brașoveni ca vor ca orașul lor sa fie unul ''turistic'' ma iau nervii...cine vrea turism, sa servească el la mese și sa stea după clienți pana dimineața, pe salariu minim, ca atâta se plătește. Am muncit si eu cinci ani in restaurante si știu cum e sa nu ai ...” 1

Eu vreau altceva pentru Brașov, vreau un oraș dezvoltat, cu o piață a muncii legata de industriile creative, de IT, de viitor.
PS: a nu se înțelege din postarea asta ca nu respect ospătarii sau persoanele care lucrează in turism, din contra, ii respect si consider ca fac o munca foarte grea si lipsita de satisfacții financiare de cele mai multe ori”.

Contractul pentru terminalul de pasageri al „Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav” a fost recent de către Consiliulul Judeţean Braşov dar lucrările vor începe doar anul viitor, iar perioada de implementare a proiectului va fi de 12 luni, dintre care 3 luni de proiectare și 9 luni pentru lucrări, anunță Digi 24.

Aerogara va fi construită pe trei niveluri, cu o arie desfăşurată de 11.780 mp.

Previous Story

Brașov. Ai văzut-o? Femeie, în vârstă de 70 de ani, dată dispărută. „La momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de culoare vernil, tricou albastru cu mânecă scurtă, pantaloni de culoare bleumarin în carouri și încălțăminte tip sport, de culoare închisă”

Next Story

Brașov. Mistreți și urși. Andrei Oniga: „Să sărim din pat si nu alta! RO-ALERT-ul ne baga-n sperieți, pe motiv ca in Racadau ar fi fost văzut un urs. Pai mai țineți minte, cu ani in urma, când din cauza unor întâlniri de gradul III cu niște ursi, se introdusese regula de 7 seara pentru colectarea gunoiului? Eh, ideea e sa facem totul de …”