Brașov. Mistreți și urși. Andrei Oniga: „Să sărim din pat si nu alta! RO-ALERT-ul ne baga-n sperieți, pe motiv ca in Racadau ar fi fost văzut un urs. Pai mai țineți minte, cu ani in urma, când din cauza unor întâlniri de gradul III cu niște ursi, se introdusese regula de 7 seara pentru colectarea gunoiului? Eh, ideea e sa facem totul de …”

Last Updated on septembrie 18, 2019 Continuă mesajele Ro-Alert privind prezența urșilor în oraș. Zilele trecute urșii au fost văzuți la Lacul Noua, aseară în Răcădău.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Andrei Oniga a scris: „Azi-noapte, in jur de 23:45, sa sărim din pat si nu alta! RO-ALERT-ul ne baga-n sperieți, pe motiv ca in Racadau ar fi fost văzut un urs. Pe str. Molidului, mai precis. Dar nu e prima “apariție bruna” de anul asta. Oare ce-i motivează…?
Brașov. Mistreți și urși. Andrei Oniga: „Să sărim din pat si nu alta! RO-ALERT-ul ne baga-n sperieți, pe motiv ca in Racadau ar fi fost văzut un urs. Pai mai țineți minte, cu ani in urma, când din cauza unor întâlniri de gradul III cu niște ursi, se introdusese regula de 7 seara pentru colectarea gunoiului? Eh, ideea e sa facem totul de ...” 1

Brașov. Mistreți și urși. Andrei Oniga: „Să sărim din pat si nu alta! RO-ALERT-ul ne baga-n sperieți, pe motiv ca in Racadau ar fi fost văzut un urs. Pai mai țineți minte, cu ani in urma, când din cauza unor întâlniri de gradul III cu niște ursi, se introdusese regula de 7 seara pentru colectarea gunoiului? Eh, ideea e sa facem totul de ...” 2

Pai mai țineți minte, cu ani in urma, când din cauza unor întâlniri de gradul III cu niște ursi, se introdusese regula de 7 seara pentru colectarea gunoiului? Eh, ideea e sa facem totul de fațadă, o perioada, pana când uita toată lumea. Pana trece.

Acum? Așa arata tomberoanele, cu puțin înainte de miezul nopții. Ce ziceți, ar fi interesați ursuleții sa vina si azi si mâine? Eu zic ca da. Si e de-nțeles.
Mișto servicii publice, in “cel mai frumos oraș”…

Previous Story

Brașov. Nelu Corbu: „Când îi aud pe brașoveni ca vor ca orașul lor sa fie unul ”turistic” ma iau nervii…cine vrea turism, sa servească el la mese și sa stea după clienți pana dimineața, pe salariu minim, ca atâta se plătește. Am muncit si eu cinci ani in restaurante si știu cum e sa nu ai …”

Next Story

Allen Coliban: „Vile în Bucegi. Pe platoul Bucegilor nu va apărea doar “o parcare frumoasă”, ci și vile, hoteluri. Mă lupt cu ei de 2 ani și jumătate. Au venit cu legi scrise prost, prin care primarii puteau să …”