Brașov. Autobuze școlare pentru alte 3 trasee. Liceul de Muzică, Colegiul Național Unirea, Colegiul Național Aprily Lajos, Școala Gimnazială nr. 6, Colegiul Național Johannes Honterus, Colegiul Național Andrei Șaguna, Liceul Andrei Mureșanu, Colegiul tehnic Maria Baiulescu

Last Updated on septembrie 18, 2019 Primăria Brașov anunță că va  extinde proiectul privind liniile speciale de autobuz pentru transportul elevilor care învață în centrul istoric, cu alte trei trasee.

„Acest proiect reprezintă atât o facilitate pentru elevi, cât și o modalitate de reducere a circulației, și implicit a poluării, în zona centrului istoric. În următoarele săptămâni vom introduce alte trei trasee pentru transportul elevilor, din Bartolomeu, Tractorul și Triaj, mai ales că și cetățenii ne-au solicitat aceste noi linii. Deja am făcut pregătirile necesare pentru introducerea traseului din Bartolomeu, pe care îl putem implementa de săptămâna viitoare“, a mai spus George Scripcaru.

Brașov. Autobuze școlare pentru alte 3 trasee. Liceul de Muzică, Colegiul Național Unirea, Colegiul Național Aprily Lajos, Școala Gimnazială nr. 6, Colegiul Național Johannes Honterus, Colegiul Național Andrei Șaguna, Liceul Andrei Mureșanu, Colegiul tehnic Maria Baiulescu 1

Odată cu introducerea noilor trasee, sistemul de transport va putea fi utilizat de elevii de la toate unitățile de învățământ din centrul istoric (Liceul de Muzică, Colegiul Național Unirea, Colegiul Național Aprily Lajos, Școala Gimnazială nr. 6, Colegiul Național Johannes Honterus, Colegiul Național Andrei Șaguna, Liceul Andrei Mureșanu, Colegiul tehnic Maria Baiulescu n.n.) și din toate categoriile de vârstă.

Noua reglementare este propusă pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a Consiliului Local. Având în vedere faptul că această hotărâre va fi adoptată după începerea anului școlar, elevii care circulă pe mijloacele de transport în comun din Brașov nu vor fi sancționați până la intrarea ei în vigoare.

În cazul în care sunt situații când elevii au fost nevoiți să plătească bilet contravențional, se pot adresa către SC RATBV pentru recuperarea banilor.

Previous Story

Brașov. Primarul George Scripcaru elimină gratuitatea elevilor pe autobuze și le oferă abonamente la preț redus tot timpul anului. „O sumă suficient de mică încât să nu fie o problemă pentru bugetul familiei, dar care compensează faptul că elevii vor avea abonament și în timpul vacanțelor …”

Next Story

Brașov. Catalin Leonte, despre creșterea tarifelor de către Compania Apa: „ Nu au vorbit nimic despre salariile managerilor de peste 20.000 de lei NET pe luna, de indemnizațiile membrilor in Consiliul de Administrație de peste 1000 de euro lunar, de nefinalizarea investițiilor pentru care au luat creditul si faptul ca sunt încă multe cartiere ale Municipiului Brașov fără apa curenta si canalizare, nu au vorbit nimic despre încrengătura de angajări in familie din cadrul instituției. In fine, nu au zis nimic nici despre bonusurile pe care le iau. Actionarii Companiei Apa sunt”: