(Video) Cum este călătoria cu autobuzul supraetajat spre Poiana Brașov. George Scripcaru: „Începând de săptămâna aceasta ne bucurăm le oferim turiștilor și brașovenilor ocazia de a se bucura de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai special”

Last Updated on august 15, 2019 Primăria Brașov a preluat de la Consiliul Județean autobuzul turistic cumpărat de Aristotel Căncescu cu suma de 300,000 de euro. Autobuzul este folosit acum pentru curse spre Poiana Brașov.

George Scripcaru: „Începând de săptămâna aceasta ne bucurăm le oferim turiștilor și brașovenilor ocazia de a se bucura de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai special.

(Video) Cum este călătoria cu autobuzul supraetajat spre Poiana Brașov. George Scripcaru: „Începând de săptămâna aceasta ne bucurăm le oferim turiștilor și brașovenilor ocazia de a se bucura de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai special” 1 (Video) Cum este călătoria cu autobuzul supraetajat spre Poiana Brașov. George Scripcaru: „Începând de săptămâna aceasta ne bucurăm le oferim turiștilor și brașovenilor ocazia de a se bucura de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai special” 2 (Video) Cum este călătoria cu autobuzul supraetajat spre Poiana Brașov. George Scripcaru: „Începând de săptămâna aceasta ne bucurăm le oferim turiștilor și brașovenilor ocazia de a se bucura de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai special” 3

După preluarea autobuzului etajat de la Consiliul Județean Brașov, am avut mai multe discuții cu reprezentanții RATBv cu privire la modul de utilizare a acestui autobuz.

Având în vedere faptul că nu îl putem utiliza strict în scop turistic, pentru un tur al orașului, din cauza gabaritului, consider că utilizarea lui pe linia de Poiană îmbină activitatea turistică cu nevoile de transport”.

ELECTRA GHIZA jurnalist: „Asa aratã cãlãtoria cu autobuzul pe linia 20 Brasov – Poiana Brasov în zilele de sãrbãtoare. Cu plecare la si 20 de minute, din Livada Postei. 6 lei biletul. Cât pe autobuzele clasice”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Junii Dorobanți vă invită la Jocul strămoșesc de la Crucea Dreptății (Fântânița Popii), duminică. Programul aici

Next Story

Brașov. Bogdan Glavan: „Blocaj de 5 km dinspre Moieciu spre Bran. Si pe încă 15 km după Bran spre Râșnov probabil. De la creșterea economica. Exact, de la atâta creștere economica se merge pe o singură banda alternativ, semafoare, alea-alea. Cine si-a făcut …”