Brașov. Bogdan Glavan: „Blocaj de 5 km dinspre Moieciu spre Bran. Si pe încă 15 km după Bran spre Râșnov probabil. De la creșterea economica. Exact, de la atâta creștere economica se merge pe o singură banda alternativ, semafoare, alea-alea. Cine si-a făcut …”

Last Updated on august 15, 2019 Brașovul și-a întâmpinat turiștii cu blocaje în trafic și în această minivacanță. DN1 și drumul spre Bran. La drumul spre Bran se lucrează la ceva. Ministrul Transporturilor a rupt public contractul cu constructorul dar l-a lipit la loc și a mai dat o șansă firmei.

Bogdan Glavan: „E blocaj de 5 km dinspre Moieciu spre Bran. Si pe încă 15 km după Bran spre Râșnov probabil. De la creșterea economica. Exact, de la atâta creștere economica se merge pe o singură banda alternativ, semafoare, alea-alea.

Brașov. Bogdan Glavan: „Blocaj de 5 km dinspre Moieciu spre Bran. Si pe încă 15 km după Bran spre Râșnov probabil. De la creșterea economica. Exact, de la atâta creștere economica se merge pe o singură banda alternativ, semafoare, alea-alea. Cine si-a făcut ...” 1

Cine si-a făcut rezervare la Cheile Grădiștei a tras paiul scurt, a călcat in ditamai norocul. Oprește cucoana creșterea economica, ca îmi vine sa vomit”.

Previous Story

(Video) Cum este călătoria cu autobuzul supraetajat spre Poiana Brașov. George Scripcaru: „Începând de săptămâna aceasta ne bucurăm le oferim turiștilor și brașovenilor ocazia de a se bucura de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai special”

Next Story

Așa este? Brașovul mai poluat ca Bucureștiul, spune Gabriela Firea. „În România, Bucureştiul ocupă locul patru în topul celor mai poluate oraşe, după Iaşi, Cluj-Napoca şi Braşov, iar centrul Capitalei, conform măsurătorilor, reprezintă …”