Brașov. Milionarul Dan Cămârzan va fi internat într-un spital psihiatric, expertiza arată că nu are discernământ

Last Updated on august 12, 2019 Un milionar brașovean a luat-o razna, din cauza drogurilor, spun unii. Omul de afaceri Dan Cămârzan, arestat preventiv pentru uciderea bunicii, va fi internat într-un spital psihiatric.

Judecătorii Tribunalului Brașov au considerat, în urma expertizei psihiatrice, că omul de afaceri Dan Cămârzan nu are discernământ, și au revocat sâmbătă măsura arestării preventive „sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian – deţinut în Arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă nr.16/17.05.2019 emis de Tribunalul Braşov”, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. Milionarul Dan Cămârzan va fi internat într-un spital psihiatric, expertiza arată că nu are discernământ 1

Instanța a procedat astfel pentru că a admis solicitarea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi a dispus internarea medicală provizorie a inculpatului într-o unitate medicală psihiatrică. Decizia de revocare a măsurii preventive poate fi contestată până luni, la ora 11.30. În termen de 5 zile de la pronunţare se poate face contestație în ceea ce priveşte internarea medicală, măsură executorie. După rămânerea definitivă a dispoziţiilor menționate, instanța dispune transferul de îndată al inculpatului într-o unitate medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov.

În vârstă de 44 de ani, Dan Cămârzan este suspectat că și-ar fi omorât bunica. Bărbatul este un un controversat om de afaceri, fiind cel care a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence, anunță Libertatea.

Potrivit Forbes, Dan Cămârzan avea în 2010 o avere de peste 29 de milioane de euro. El a fost implicat în afaceri imobiliare, iar în primăvara lui 2018 s-a făcut remarcat prin apartenența la comunitatea celor care, în baza certificatului de născut viu, emis de Primărie, contestă restul actelor de identitate emise de autorități și se consideră „suverani”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Update. Doi morţi, un copil de 3 ani printre răniţi. Un TIR a făcut praf un Renault intrat pe contrasens

Next Story

(Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj”