(Foto) Accident Brașov. Update. Doi morţi, un copil de 3 ani printre răniţi. Un TIR a făcut praf un Renault intrat pe contrasens

(Last Updated On: August 9, 2019)

Două persoane au murit vineri dimineață după ce un autoturism Renault s-a izbit violent de un TIR, la Rupea.

Din primele informaţii, doi oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi după ce şoferul unui Renault a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, fiind izbit în plin de un TIR, anunță Observator Tv.

În urma impactului extrem de puternic, doi bărbaţi au decedat, două femei au fost transportate cu traumatisme la UPU Brașov, iar un copil de 3 ani a fost preluat de un echipajul SAJ.

(Foto) Accident Brașov. Update. Doi morţi, un copil de 3 ani printre răniţi. Un TIR a făcut praf un Renault intrat pe contrasens 1 (Foto) Accident Brașov. Update. Doi morţi, un copil de 3 ani printre răniţi. Un TIR a făcut praf un Renault intrat pe contrasens 2 (Foto) Accident Brașov. Update. Doi morţi, un copil de 3 ani printre răniţi. Un TIR a făcut praf un Renault intrat pe contrasens 3 (Foto) Accident Brașov. Update. Doi morţi, un copil de 3 ani printre răniţi. Un TIR a făcut praf un Renault intrat pe contrasens 4

În jurul orei 7.20, în urma unui apel prin număr 112, a fost anunţat un accident rutier pe DN 13, la ieșire din orașul Rupea spre Sighișoara, județul Brașov.

Accidentul s-a produs între un TIR şi un autoturism.

„Din informațiile inițiale, în urma producerii accidentului rutier, avem informația că au rezultat 3 victime încarcerate, dintre care două inconștiente și una conștientă. De asemenea, în accidentul rutier au mai fost implicate două victime care sunt conștiente.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva, o descarcerare grea, o autospeciala cu apă și spumă.

De asemenea a fost alocată și o ambulanță SAJ“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Dan Colniceanu, la scurt timp după producerea accidentului.

Doi bărbați au decedat în tragedie. Alte două victime – două femei – au suferit multiple traumatisme, fiind transportate la UPU Brașov. Copilul de 3 ani, conștient, a fost preluat de echipajul de la Ambulanță.