(Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj”

Last Updated on august 12, 2019 Ionel Fliundra, viceprimarul orașului Ghimbav anunță că la Aeroportul Brașov că lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj.

Ionel Fliundra: „Bună ziua tututor,
Aeroportul de la Ghimbav este cel mai așteptat proiect de investiții din Jud Brașov și nu numai, interesul este maxim atât pt factorii care-l gestionează și implementează cât mai ales de cetățeni, iar azi am fost în vizită de lucru alături de dl ADRIAN VEȘTEA Președintele Consiliului Județean cel care și-a asumat această investiție și pe care dorește s-o ducă la bun sfârșit, deși a întâmpinat fel de fel de probleme în acest drum uneori chiar anevoios.

(Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 1 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 2 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 3 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 4 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 5 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 6

Noi îi dorim putere și înțelepciune și îl asiguram atât ca UAT cât și ca localitate că-i suntem parteneri de nădejede. Lucrările continuă cu decopertarea terenului pt viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pt zona de insuflaj”.

În altă ordine de idei, Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat cu privire la procesul în care SC Construcții SA Sibiu a solicitat suspendarea atribuirii constractului de construire a terminalului Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, către Asocierea Bog’ Art – SC UTI Grup SA – UTI Facility Management, în conformitate cu decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, anunță brasovmetropolitan.ro.

Astfel, Bog Art va semna cu Consiliul Județean Brașov contractul pentru construirea terminalului aeroportului, venind cu o ofertă de 122.337.126,00 lei fără TVA (145.581.179 lei inclusiv TVA), față de valoarea estimată a acestei investiții, de 136.097.300 lei fără TVA (161.955.787 lei inclusiv TVA)..

Previous Story

Brașov. Milionarul Dan Cămârzan va fi internat într-un spital psihiatric, expertiza arată că nu are discernământ

Next Story

Brașov. Scenă impresionantă la Cerbul de Aur 2019. Ecrane de LED – echivalentul a 1.000 de televizoare! – şi cu peste 50.000 de piese demontabile de scenotehnică