(Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj”

(Last Updated On: August 12, 2019)

Ionel Fliundra, viceprimarul orașului Ghimbav anunță că la Aeroportul Brașov că lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj.

Ionel Fliundra: „Bună ziua tututor,
Aeroportul de la Ghimbav este cel mai așteptat proiect de investiții din Jud Brașov și nu numai, interesul este maxim atât pt factorii care-l gestionează și implementează cât mai ales de cetățeni, iar azi am fost în vizită de lucru alături de dl ADRIAN VEȘTEA Președintele Consiliului Județean cel care și-a asumat această investiție și pe care dorește s-o ducă la bun sfârșit, deși a întâmpinat fel de fel de probleme în acest drum uneori chiar anevoios.

(Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 1 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 2 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 3 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 4 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 5 (Foto) Cum arată acum Aeroportul Brașov. Ionel Fliundra: „Lucrările continuă cu decopertarea terenului pentru viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pentru zona de insuflaj” 6

Noi îi dorim putere și înțelepciune și îl asiguram atât ca UAT cât și ca localitate că-i suntem parteneri de nădejede. Lucrările continuă cu decopertarea terenului pt viitoarea parcare a aeroportului, cu decopertarea drumului de legătura între terminal și DJ103C, și lucrările la capetele pistei pt zona de insuflaj”.

În altă ordine de idei, Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat cu privire la procesul în care SC Construcții SA Sibiu a solicitat suspendarea atribuirii constractului de construire a terminalului Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, către Asocierea Bog’ Art – SC UTI Grup SA – UTI Facility Management, în conformitate cu decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, anunță brasovmetropolitan.ro.

Astfel, Bog Art va semna cu Consiliul Județean Brașov contractul pentru construirea terminalului aeroportului, venind cu o ofertă de 122.337.126,00 lei fără TVA (145.581.179 lei inclusiv TVA), față de valoarea estimată a acestei investiții, de 136.097.300 lei fără TVA (161.955.787 lei inclusiv TVA)..