Alex Dima: „Vis e drumul spre Brasov! Multumesc doamnei Viorica, domnului Cuc, chiar si domnului Iohannis si in egala masura domnului Orban (care a prefera sa treaca muntii cu un drum prin Gorj, pe vremea cand era ministru) pentru ca au reusit sa termine autostrada spre Brasov!!!”

Last Updated on august 18, 2019 Traficul rutier s-a desfășurat din nou cu dificultate săptămâna trecută, la începutul mini-vacanței de Sfânta Marie. Astăzi este de așteptat ca circulația să fie din nou dificilă, se va merge bară la bară, pe sens invers, după ce toți turiștii veniți la munte se vor întoarce acasă.

Problema se repetă în fiecare an, dar autoritățile nu fac nimic să o rezolve.

Alex Dima a scris pe Facebook: „Vis e drumul spre Brasov!

Alex Dima: „Vis e drumul spre Brasov! Multumesc doamnei Viorica, domnului Cuc, chiar si domnului Iohannis si in egala masura domnului Orban (care a prefera sa treaca muntii cu un drum prin Gorj, pe vremea cand era ministru) pentru ca au reusit sa termine autostrada spre Brasov!!!” 1

Multumesc doamnei Viorica, domnului Cuc, chiar si domnului Iohannis si in egala masura domnului Orban (care a prefera sa treaca muntii cu un drum prin Gorj, pe vremea cand era ministru) pentru ca au reusit sa termine autostrada spre Brasov!!!

Vin alegerile acum, si sigur se apuca si de a doua autostrada pe aici. O sa vedeti…”

Filipiuc Ciprian: „Totusi..Sa multumim tuturor miniștrilor.. ”
Alex Dima: „Vis e drumul spre Brasov! Multumesc doamnei Viorica, domnului Cuc, chiar si domnului Iohannis si in egala masura domnului Orban (care a prefera sa treaca muntii cu un drum prin Gorj, pe vremea cand era ministru) pentru ca au reusit sa termine autostrada spre Brasov!!!” 2

Ruxandra Răduș-Mateescu: Eu le multumesc tuturor de fiecare data cand imi vizitez parintii. Cred ca am mai multe sanse sa imi creasca aripi decat sa vin pe autostrada.

Dana Popescu: Si eu sunt foarte multumita de autostrada Valcea-Sibiu..Ieri,Bucuresti(Iesire)-Sibiu,”doar 6:20 ore!Si eu vreau sa multumesc,asa printre dinti,tuturor celor care au pus umarul!…de visss:(

Previous Story

Adelin Petrisor: „Am fost cu Smaranda la Poiana Brașov. Am stat într-un hotel in care ne-am simțit ca afara, peste hotare…Ideea e ca am vorbit engleza mai tot timpul, la piscina, la restaurant. Cred ca 70-80% dintre angajați erau din Filipine, iar cei mai mulți turiști erau străini…”

Next Story

(Video) Șofer din Brașov pe contrasens, pe Iuliu Maniu. Oana Zamfir: UPDATE IMPORTANT: potrivit IPJ Brașov, șoferul în cauză NU avea strop de alcool în sânge. A suferit un …”