(Video) Șofer din Brașov pe contrasens, pe Iuliu Maniu. Oana Zamfir: UPDATE IMPORTANT: potrivit IPJ Brașov, șoferul în cauză NU avea strop de alcool în sânge. A suferit un …”

Last Updated on august 18, 2019 Un șofer din Brașov a fost filmat în timp ce insista să meargă pe contrasens, pe Iuliu Maniu, spre Teatrul Dramatic. Un bărbat a intrat în autoturism și i-a luat cheile din contact. Șoferul, 71 de ani, a fost externat de la Spitalul Județean, pe semnătură, cu recomandarea de a conduce un autoturism.

Oana Zamfir: „Când ești șofer de București, ești obișnuit să vezi tot felul de grozăvii în trafic. Dar când vii la Brașov, orașul traficului molcom și al sensurilor unice, și vezi așa ceva, rămâi cu gura căscată și, desigur, filmezi:

Domnul din înregistrare, pesemne brașovean, s-a avântat hotărât pe contrasens. Toată lumea din zona a înțepenit de uimire, unii au început să râdă, alții să-și facă cruce. O doamnă a punctat: “ăsta zici că-i Dincă”… se aude pe înregistrare remarca, semn că tot ce-i rău, ilegal, cu potențial criminal e asociat instantaneu zilele astea cu personajul din Caracal.
După ce șoferul confuz s-a cățărat pe porțiunea verde și pe bolovanii “ornamentali” un cetățean ceva mai responsabil a deschis ușa și i-a luat cheile din contact.

În momentul în care am plecat de acolo, câțiva oameni sunau la 112. Sper că li s-a răspuns prompt, sper că nu li s-a spus să nu mai țină linia ocupată sau că nu sunt echipe disponibile la momentul respectiv.

Coordonate: azi, ora 11, in centrul Brașovului, foarte aproape de Primărie”.

Vezi aici Video:

UPDATE IMPORTANT: potrivit IPJ Brașov, șoferul în cauză NU avea strop de alcool în sânge. A suferit un atac de cord, de aici incoerența cu care dirija mașina.

Mai grav e că acest bărbat de 71 de ani fusese externat ieri de la Spitalul Județean, pe semnătură, cu recomandarea să nu conducă. Avea, printre altele, probleme neurologice. Iar bărbatul care a intrat peste el în mașina ca să îi ia cheile, înțeleg că este angajat la Ambulanță aflat în timpul liber. De ce nu a sesizat că înăuntru e un om care suferă de o afecțiune medicală și nicidecum un “bețiv”? De ce nu a făcut nimic?

Sunt o serie de nereguli aici și totul duce către un singur punct: ar fi putut rezulta victime în urma acestui eveniment. Unul dintre șoferii care circulau regulamentar în momentul acela, acolo. Sau un pieton de pe trotuar. Doar pentru că, din nou, rotițele din sistem nu au mers cum trebuie.

Multumesc pentru info Claudiu Loghin”

Previous Story

Alex Dima: „Vis e drumul spre Brasov! Multumesc doamnei Viorica, domnului Cuc, chiar si domnului Iohannis si in egala masura domnului Orban (care a prefera sa treaca muntii cu un drum prin Gorj, pe vremea cand era ministru) pentru ca au reusit sa termine autostrada spre Brasov!!!”

Next Story

George Scripcaru: „O premieră pentru Brașov și pentru România! Campionatul Mondial de 50km Alergare va fi găzduit de orașul nostru. La start se vor afla peste 150 de sportivi din peste 40 de ţări”