Adelin Petrisor: „Am fost cu Smaranda la Poiana Brașov. Am stat într-un hotel in care ne-am simțit ca afara, peste hotare…Ideea e ca am vorbit engleza mai tot timpul, la piscina, la restaurant. Cred ca 70-80% dintre angajați erau din Filipine, iar cei mai mulți turiști erau străini…”

Last Updated on august 16, 2019 Jurnalistul Adelin Petrisor a remarcat numărul mare de angajați filipinezi dintr-un hotel din Poiana Brașov. Angajații români au devenit foarte scumpi.

Adelin Petrisor: „Am fost cu Smaranda la Poiana Brasov. Am stat intr-un hotel in care ne-am simtit ca afara, peste hotare. Nu e vorba de servicii, e foarte ok de altfel. Ideea e ca am vorbit engleza mai tot timpul, la piscina, la restaurant. Cred ca 70-80% dintre angajati erau din Filipine, iar cei mai multi turisti erau straini. #exersamEnglezaNPoiana”

Adelin Petrisor: „Am fost cu Smaranda la Poiana Brașov. Am stat într-un hotel in care ne-am simțit ca afara, peste hotare...Ideea e ca am vorbit engleza mai tot timpul, la piscina, la restaurant. Cred ca 70-80% dintre angajați erau din Filipine, iar cei mai mulți turiști erau străini...” 1

Teleferic Grand Hotel din Poiana Braşov mizează pe angajați di Filipine și Nepal.

„Avem angajaţi filipinezi în res­taurant, în bucătărie sau cameriste, urmea­ză să mai aducem şi alţi filipi­nezi, pentru că am ajuns la concluzia că românii nu îşi mai doresc să muncească. Un motiv ar putea fi faptul că au prins gustul Occi­den­tului, poate că acolo unde pleacă simt că munca lor este valo­ri­zată“, a spus recent Radu Fluture, director de cazare la Teleferic Grand Hotel din Poiana Braşov cu 127 de camere, pentru zf.ro

Previous Story

Așa este? Brașovul mai poluat ca Bucureștiul, spune Gabriela Firea. „În România, Bucureştiul ocupă locul patru în topul celor mai poluate oraşe, după Iaşi, Cluj-Napoca şi Braşov, iar centrul Capitalei, conform măsurătorilor, reprezintă …”

Next Story

Alex Dima: „Vis e drumul spre Brasov! Multumesc doamnei Viorica, domnului Cuc, chiar si domnului Iohannis si in egala masura domnului Orban (care a prefera sa treaca muntii cu un drum prin Gorj, pe vremea cand era ministru) pentru ca au reusit sa termine autostrada spre Brasov!!!”