Marcela: „Onoare lor! De ce!? E prima data ca vad in Brașov (după 10 luni) o persoana care si plimba câinele dar are o lopățică si o măturică pentru a-i strânge excrementele! Nu am nimic cu animalele dar, nesimțirea celui care vine in fata centrului unde lucrez cu un câine enorm sa si facă nevoile, apoi se îndepărtează lent ca si cum e ceva normal, ma scoate din minți…si nu e unicul… Pe străzi vezi…”

Last Updated on iulie 4, 2019 Sunt foarte mulți brașoveni nesimțiți care-și scot câinii la plimbare dar nu curăță după aceștia. În unele locuri, trotuarele s-au transformat în WC-uri pentru câini.

Pe Facebook, Iordache Marcela a scris: „Onoare lor! De ce!? E prima data ca vad in Brașov (după 10 luni) o persoana care si plimba câinele dar are o lopățică si o măturică pentru a-i strânge excrementele!

Marcela: „Onoare lor! De ce!? E prima data ca vad in Brașov (după 10 luni) o persoana care si plimba câinele dar are o lopățică si o măturică pentru a-i strânge excrementele! Nu am nimic cu animalele dar, nesimțirea celui care vine in fata centrului unde lucrez cu un câine enorm sa si facă nevoile, apoi se îndepărtează lent ca si cum e ceva normal, ma scoate din minți...si nu e unicul... Pe străzi vezi...” 1

De altfel vezi la tot pasul tineri si mai puțin tineri la pas cu câini mari dar și mici, care chiar fără nici o rușine se opresc in spațiul verde sa își ușureze odraslele!

Nu am nimic cu animalele dar, nesimțirea celui care vine in fata centrului unde lucrez cu un câine enorm sa si facă nevoile, apoi se îndepărtează lent ca si cum e ceva normal, ma scoate din minți…si nu e unicul… Pe străzi vezi, (sau chiar calci) mai peste tot aceste “amintiri”…”

Politia Locala Brasov: „FĂRĂ “NOROC” PE STRADĂ!!! – este mesajul campaniei inițiată și derulată de Poliția Locală Brașov, adresată stapânilor de animale de companie!
Brașovenii care dețin animale de companie trebuie să își aducă aminte, dacă au uitat, că au o responsabilitate, atât față de patruped, cât și față de comunitate. Spațiul public este al tuturor și trebuie să îl menținem curat!
Marcela: „Onoare lor! De ce!? E prima data ca vad in Brașov (după 10 luni) o persoana care si plimba câinele dar are o lopățică si o măturică pentru a-i strânge excrementele! Nu am nimic cu animalele dar, nesimțirea celui care vine in fata centrului unde lucrez cu un câine enorm sa si facă nevoile, apoi se îndepărtează lent ca si cum e ceva normal, ma scoate din minți...si nu e unicul... Pe străzi vezi...” 2

Așadar, dacă vreți să vă scoateți câinele la plimbare, este indicat, să aveți la dumneavoastră măturică, pungă și mânuși pentru a strânge dejecțiile produse de animalul de companie.
Campania are caracter permanent!”

Previous Story

USR Brașov, primul atac la George Scripcaru! Allen Coliban: „USR s-a născut în politică pentru a scăpa România de găști precum cea din jurul lui Scripcaru….De la înființarea sa, în 2016, USR Brașov a fost singurul partid care i-a făcut opoziție lui Scripcaru – construcții ilegale, PUZ-uri dubioase, problemele cu calitatea aerului, problemele cu mirosurile și cu groapa de gunoi la care Primăria este acționar, problemele legate de…”

Next Story

Brașov. Erwin Albu: „Sunt îngrozit …Ne dispare orașul săsesc Codlea. S-au înmulțit cererile de demolare, desființare si este un haos arhitectural in tot orașul vechi…tiu ca voi deranja multa lume, dar va trebui sa…”