Haos în trenul Brașov-București. Stefania: „O doamna a leșinat! E oribil de cald. Abia am urcat si stam claie peste grămadă. La Câmpina a rămas multa lume pe…”

Last Updated on iulie 8, 2019 România îi umilește pe cei care doresc să călătorească prin țară iar Brașovul, oraș turistic, are cel mai mult de suferit. Blocați pe autostrada care nu s-a mai construit sau înghesuiți în trenuri cu doar două vagoane.

Întoarcerea spre Bucureşti nu a fost deloc comodă în acest final de weekend. Cei care au ales să vină cu trenul duminică seara de la Braşov spre capitală au călătorit în picioare.

Sute de călători au fost înghesuiţi în cele două vagoane ale trenului care a ajuns duminică seară în Bucureşti, de la Braşov, puţin după ora 22. anunță Stirile Pro Tv.

Reporter: Era aglomerat?
Călători: Da, destul. Cam ca la ora opt la metrou. Evident că am avut bilet cu loc, şi am plătit să stau în picioare, dar e ok, e CFR, suntem obişnuiţi.
Călători: Erau două vagoane şi am stat patru ore, a fost groaznic, absolut groaznic. Erau persoane care stăteau pe jos în tren ca să nu stea în picioare.

Călători: Am stat ca sardinele în conservă. Nu mai aveau locuri şi trebuia să ajung la Bucureşti.
Călători: Foarte aglomerat, foarte cald în tren. Aerul condiţionat nu face faţă.

Pe Facebook, Stefania Vasiliu: „Cine este director la CFR? Sa il sune careva sa il intrebe de ce duminica seara trenul de la Brasov la Bucuresti are DOAR 2 VAGOANE?!! Abia am urcat si stam claie peste gramada. E oribil de cald. O doamna a lesinat!!!! La Campina a ramas multa lume pe peron inclusiv 2 biciclisti.
Haos în trenul Brașov-București. Stefania: „O doamna a leșinat! E oribil de cald. Abia am urcat si stam claie peste grămadă. La Câmpina a rămas multa lume pe...” 1

Haos în trenul Brașov-București. Stefania: „O doamna a leșinat! E oribil de cald. Abia am urcat si stam claie peste grămadă. La Câmpina a rămas multa lume pe...” 2

Suntem in Evul Mediu
Trenul R 3012 🤕🤕🤕🤕”

Previous Story

Brașov: Doi copii înjunghiaţi la festivalul de muzică populară din Prejmer. Atacatorul este căutat de poliţişti

Next Story

Foto Brașov. Strada Sforii din nouă mâzgălită. George: „De ce atâta lipsă de respect? Cine își pune tălpile papucilor pe pereții de acasă? Ori își măzgălește pereții? Sau mai bine spus, cine face acestea în casa altuia, fără permisiunea gazdei? Și de ce sunt tolerate asemenea lucruri? Strada Sforii este emblematică pentru Brașov, asemenea altor câteva zeci sau chiar sute de …”