Brașov: Doi copii înjunghiaţi la festivalul de muzică populară din Prejmer. Atacatorul este căutat de poliţişti

Last Updated on iulie 7, 2019 Doi copii au fost înjunghiaţi, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la festivalul de muzică populară din comuna Prejmer.

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, doi copii, unul de 14 ani şi altul de 15 ani, au fost înjunghiaţi şi au fost duşi la Spitalul de Pediatrie cu răni la spate şi bazin.

Brașov: Doi copii înjunghiaţi la festivalul de muzică populară din Prejmer. Atacatorul este căutat de poliţişti 1

„Două persoane de 14, respectiv 15 ani au fost transportate la Spitalul de Pediatrie cu plăgi minore la spate şi bazin”, a transmis ISU Braşov, preluat de mediafax.ro.

Surse judiciare arată că cei doi copii au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau la un festival de muzică populară din comuna Prejmer.

Deocamdată nu este cunoscut motivul agresiunii, în acest caz fiind deschisă o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat şi pentru identificarea autorului.

Previous Story

Brașov. Alertă pe aerodromul din Sânpetru. Un planor s-a prăbușit. O persoană a fost grav rănită. Mai multe echipaje SMURD intervin pentru salvarea pilotului

Next Story

Haos în trenul Brașov-București. Stefania: „O doamna a leșinat! E oribil de cald. Abia am urcat si stam claie peste grămadă. La Câmpina a rămas multa lume pe…”