(Foto/Video) Accident Brașov. Un mort, două camioane făcute praf pe DN 1!

Last Updated on iulie 2, 2019 Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață, în localitatea Sâmbăta de Jos, din județul Brașov.

Circulaţia a fost blocată pe Drumul Naţional 1, după impactul frontal dintre un camion și o autoutilitară.

Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Sâmbăta de Jos, judeţul Braşov, după ce şoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, informează digi24.ro.
(Foto/Video) Accident Brașov. Un mort, două camioane făcute praf pe DN 1! 1

(Foto/Video) Accident Brașov. Un mort, două camioane făcute praf pe DN 1! 2

În urma impactului, șoferii celor două vehicule au fot răniți grav, la faţa locului aterizând un elicopter SMURD pentru preluarea acestora, informează Mediafax.

UPDATE, brasovtv.com:

Victima încarcerată a fost declarată decedată. Aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viața iar medicii aflați la fața locului nu au mai putut face nimic. Bărbatul decedat avea 20 de ani.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Tudor Benga, USR Brașov, despre noua lege a votării. „Toți cei care, la ora 21.00, sunt la rând în exteriorul secției de votare pot vota. Un membru al secției va merge afară pentru a …”

Next Story

Brașov. Primarul George Scripcaru a fost achitat. Radu Hossu: „Această sentință nu-l face pe Scripcaru nici mai bun și nici mai rău decât îl știm noi cetățenii …Primarul trebuie să aibă grijă de…”