Foto Brașov. Probleme cu cantarele la Kaufland? Eduard: „După ce am plătit la casa, ceva îmi dădea cu virgula, si am cântărit. Si……1.908 pe eticheta si real 1.050. Diferența de bani 22 de lei…Cam puțin…Si este a doua oară în același magazin. Prima dată am zis ca …”

Last Updated on iulie 18, 2019 Un brașovean acuza ca angajații Kaufland Avram Iancu, de la raionul de mezeluri, îl fura la cantar. Dovada prezintă un produs cântărit de aceștia iar apoi cântărit pe cantarul de după casele de marcat. O diferență de aproape 900 de grame care se traduce in bani 22 de lei.

Ytaka Eduart: „Cum se fura la Kaufland Avram Iancu Brasov . La balanta si dupa ! Cam mica diferenta 1.908 fata de 1.048 Daca nu esti atent teapa este garantată!

Citeste si
Brașov. Reacție Kaufland după ce un brașovean a reclamat că a fost păcălit la cântar

După ce am plătit la casa, ceva imi dădea cu virgula, si am cântărit. Si……1.908 pe eticheta si real 1.050. Diferenta de bani 22 lei…Cam putin…Si este a doua oară în același magazin. Prima dată am zis ca na, se mai întâmplă…dar acum
..! Mâine OPC scrie pe ei ! :)”
Foto Brașov. Probleme cu cantarele la Kaufland? Eduard: „După ce am plătit la casa, ceva îmi dădea cu virgula, si am cântărit. Si......1.908 pe eticheta si real 1.050. Diferența de bani 22 de lei...Cam puțin...Si este a doua oară în același magazin. Prima dată am zis ca ...” 1

Foto Brașov. Probleme cu cantarele la Kaufland? Eduard: „După ce am plătit la casa, ceva îmi dădea cu virgula, si am cântărit. Si......1.908 pe eticheta si real 1.050. Diferența de bani 22 de lei...Cam puțin...Si este a doua oară în același magazin. Prima dată am zis ca ...” 2

Alex Alexei: Este foarte smplu: omul a cumparat un produs pe care il cantaresc cei de acolo unde il poti si felia, ulterior in cadrul aceluiasi magazin, a cantarit acelasi produs pe cantarul de la raionul fructe/legume.diferenta este vizibila in ultima poza. Eu nu as fi postat asta inainte de a merge la OPC. Asta a vrut sa arate omul.

Cristian Emanuel Lazea: „Neatentia se plateste! Sambata, am avut proasta inspiratie sa fac ceva cumparaturi de la Megaimage Gemenii. O paine cu cartofi, un Pepsi la 2L si 4 vafe.
Pana aici, nimic neobisnuit. Total de plata 31,94 lei.😲 Problema nu este ca la casa mi-au tras o mare teapa ci, ca am fost atat de neatent incat sa-i las sa ma arda.

Abia acasa am realizat ca m-au ars. Evident ca nu am facut nimic fiindca aruncasem bonul la un tomberon, pe drum.

Asa ca, daca ajungeti pe la indivizii mai sus mentionati, va rog sa aveti grija…sa nu faceti ca mine.
O saptamana faina tuturor!”

Raul Sandru: Se pare ca, la Mega, a devenit un mod de lucru, ieri, la mag nou de la urban, 5 piersici plate, 8,8 lei
Mi le-au taxat la 19,90 kg, când le-am zis, scuze, bla, bla, bla.. 5,3 lei diferența

Previous Story

Brașov. Elev amendat de controlori RATBV fără să primească chitanță. Eduard: „Sunt elev in Colegiul economic Andrei Barseanu …Am încercat sa ii explic ca nu mi se pare normal ca eu sa plătesc pentru abonament când eu încă merg la școala, in iulie …Doamna nu avea nici vesta RATBV, si nu mi a dat nici chitanță la amenda, iar când i am cerut numele in stație, a…”

Next Story

Video Brasov. Sălbatici. 3 pensionari au tăiat un copac pentru a culege vișine din fata blocului. Nimeni nu i-a oprit