Brașov. Reacție Kaufland după ce un brașovean a reclamat că a fost păcălit la cântar

Last Updated on iulie 18, 2019 Reprezentanții Kaufland au reacționat după ce un brașovean a reclamat faptul că un produs i-a fost cântărit la vitrina de mezeluri dar la cântarul de după casele de marcat produsul avea o altă greutate.

Kaufland:
„În urma verificărilor, vă confirmăm că toate cântarele din magazinul din Brașov, str. Avram Iancu nr. 62, funcționează corect și sunt avizate din punct de vedere metrologic, conform legislației în vigoare.

Cu privire la situația descrisă de client, din data de 15 iulie, din acest magazin, precizăm că pachetul de cașcaval din imagini conține eticheta unui alt pachet cu gramaj diferit. Ambele pachete au fost solicitate de client la vitrina cu servire asistată și, din cauza unei erori umane a colegei de la vitrină, au fost etichetate invers, în final clientul intenționând să îl cumpere pe cel mai mic.

Situația a fost sesizată pe loc la casele de marcat și clientului i-a fost returnată diferența de bani”.

Stire initiala
Ytaka Eduart: „Cum se fura la Kaufland Avram Iancu Brasov . La balanta si dupa ! Cam mica diferenta 1.908 fata de 1.048 Daca nu esti atent teapa este garantată!

După ce am plătit la casa, ceva imi dădea cu virgula, si am cântărit. Si……1.908 pe eticheta si real 1.050. Diferenta de bani 22 lei…Cam putin…Si este a doua oară în același magazin. Prima dată am zis ca na, se mai întâmplă…dar acum
..! Mâine OPC scrie pe ei ! :)”
Brașov. Reacție Kaufland după ce un brașovean a reclamat că a fost păcălit la cântar 1

Brașov. Reacție Kaufland după ce un brașovean a reclamat că a fost păcălit la cântar 2

Alex Alexei: Este foarte smplu: omul a cumparat un produs pe care il cantaresc cei de acolo unde il poti si felia, ulterior in cadrul aceluiasi magazin, a cantarit acelasi produs pe cantarul de la raionul fructe/legume.diferenta este vizibila in ultima poza. Eu nu as fi postat asta inainte de a merge la OPC. Asta a vrut sa arate omul.

Cristian Emanuel Lazea: „Neatentia se plateste! Sambata, am avut proasta inspiratie sa fac ceva cumparaturi de la Megaimage Gemenii. O paine cu cartofi, un Pepsi la 2L si 4 vafe.
Pana aici, nimic neobisnuit. Total de plata 31,94 lei.😲 Problema nu este ca la casa mi-au tras o mare teapa ci, ca am fost atat de neatent incat sa-i las sa ma arda.

Abia acasa am realizat ca m-au ars. Evident ca nu am facut nimic fiindca aruncasem bonul la un tomberon, pe drum.

Asa ca, daca ajungeti pe la indivizii mai sus mentionati, va rog sa aveti grija…sa nu faceti ca mine.
O saptamana faina tuturor!”

Raul Sandru: Se pare ca, la Mega, a devenit un mod de lucru, ieri, la mag nou de la urban, 5 piersici plate, 8,8 lei
Mi le-au taxat la 19,90 kg, când le-am zis, scuze, bla, bla, bla.. 5,3 lei diferența

Previous Story

Foto Brașov. Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii: „Și Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului nostru a intrat de săptămâna aceasta în renovare! Valoarea totală a lucrării este de 535.000 lei și este suportată integral de …”

Next Story

Foto Brașov. Două mașini parcate au luat foc