Foto Brașov. Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii: „Și Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului nostru a intrat de săptămâna aceasta în renovare! Valoarea totală a lucrării este de 535.000 lei și este suportată integral de …”

Last Updated on iulie 15, 2019 Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii Brașov anunță ca Unitatea de primiri Urgente a intrat in renovare. Banii sunt dați de Consiliul Județean.

Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii Brașov: „☀️Și Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului nostru a intrat de săptămâna aceasta în renovare!

Foto Brașov. Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii: „Și Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului nostru a intrat de săptămâna aceasta în renovare! Valoarea totală a lucrării este de 535.000 lei și este suportată integral de ...” 1 Foto Brașov. Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii: „Și Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului nostru a intrat de săptămâna aceasta în renovare! Valoarea totală a lucrării este de 535.000 lei și este suportată integral de ...” 2 Foto Brașov. Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii: „Și Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului nostru a intrat de săptămâna aceasta în renovare! Valoarea totală a lucrării este de 535.000 lei și este suportată integral de ...” 3

‼️ Valoarea totală a lucrării este de 535.000 lei și este suportată integral de către Consiliul Județean Brașov.

‼️ Mulțumim Consiliului Județean Brașov pentru întregul sprijin acordat spitalului nostru!”

Previous Story

Video Brasov. Sălbatici. 3 pensionari au tăiat un copac pentru a culege vișine din fata blocului. Nimeni nu i-a oprit

Next Story

Brașov. Reacție Kaufland după ce un brașovean a reclamat că a fost păcălit la cântar